Психологът-сексолог Евгений Резанов твръди, цитиран от Klops, че мъжете, които

...
Психологът-сексолог Евгений Резанов твръди, цитиран от Klops, че мъжете, които
Коментари Харесай

Сексолог: Мъжете зарязват жените след секс за отмъщение

Психологът-сексолог Евгений Резанов твръди, представен от Klops, че мъжете, които изоставят дами след секс, страдат от " синдрома на Казанова ".
Според Резанов се случва мъжът да стимулира напускането си по този начин: в случай че към този момент е имало фамилиарност, няма потребност да губите време за нещо друго. Той назова повода остра психическа контузия в детството или юношеството, принуждавайки мъжа да отмъсти или да се самоутвърди по този метод.
„ За всеки е значимо по какъв начин протича първата обич и първият сексуален контакт “, изясни лекарят и добави, че подобен човек има потребност от помощта на експерт.
Някои мъже, продължи Резанов, отмъщават на дамите за личните си травматични връзки с майка им.
Той или не е получил обич от нея, или е формирал лично схващане за любовта и работи по отношение на концепциите си: „ близостта с жена носи болежка “, „ невероятно е “. За болката и страданието, които е получил от една жена, той отмъщава на други, като по този метод потвърждава на себе си, че е по-добър “, сподели сексологът.
В същото време една жена, разясни той, не би трябвало да се тормози от аргументите за такова държание на мъжа. Резанов предлага тя да каже „ благодаря “ на мъжа, който изчезва след секс, тъй като същинската връзка с него може да бъде доста повече травматична психически.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР