Психологът Иван Владимиров е бил убит заради нацапана входна врата,

...
Психологът Иван Владимиров е бил убит заради нацапана входна врата,
Коментари Харесай

Психологът убит заради нацапана врата, съседът му го прострелял в главата

Психологът Иван Владимиров е бил погубен поради нацапана входна врата, написа " 24 часа ". Той и неговият комшия Румен Тонев от дълго време имали омраза.

Все още се обяснява точният спор, само че по първични данни в сряда вечерта Владимиров  се прибрал и видял портата на жилището си в кооперация на столичната ул. " Черковна " нацапана. Ядосал се и решил, че неговият комшия Тонев е отговорен и отишъл да се разправя. Последвал скандал сред двамата мъже. Изглеждало, че спорът бил смълчан. Тогава Владимиров се върнал до дома си и взел катанец. На долния етаж го посрещнал Тонев. Последвала нова препирня. Тогава Румен извадил законния си револвер " Байкал " и прострелял Иван в главата.

Прострелял мъжа в главата. Пристигналите на място медици единствено установили гибелта на мъжа. Тонев е арестуван. Според съседи 53-годишният мъж е някогашен служител на реда. Оръжието му е конфискувано, то е било законно.

Заради шока на разпитаните и обърканите им пояснения не се изключва и Владимиров да е ходил да се разправя, а Тонев да го е прострелял.

Иван Владимиров-Нав е роден през 1977 година Живял е в Лос Анджелис, Лас Вегас и София. Завършил е МИО в УНСС, магистратура и докторантура по Психология в Университета на Лас Вегас (UNLV) със специализация Психология на развиването. Работил е като учител, има личен бизнес и е създател на книги. Това написа самият той в блога си.

Владимиров споделя и за битките си през годините – с рак и хепатит Ц, с отчасти ослепяване, с домашно принуждение, с безчет изменничества и житейски обрати. 

" Мечтая за споделеност с хора, които могат същински да обичат. Светът е превъзходна площадка за случване. Грешки съм правил доста. Но за мен всичко е просто материал за израстване. Нямам съжаления, с изключение на когато несъзнателно съм наранявал някого ", разказва Владимиров.

" Бях жертва на детско принуждение, а след това на такова и в брака ми. И в двата случая елементарно простих и нищо не ми тежи. Единственият път, когато не можех да простя на непосредствен другар за нещо, се разболях от рак. Простих и се излекувах чудотворно без препоръчваната химиотерапия ", разкрива Владимиров.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР