Психично болен мъж от столицата нонстоп тероризира известни и красиви

...
Психично болен мъж от столицата нонстоп тероризира известни и красиви
Коментари Харесай

Само във Фрог: Психар взе на мушка 5 известни жени, пребива близките си, заплашва с убийство

Психично болен мъж от столицата нонстоп тероризира известни и красиви дами, като ги притиска да се ожени за тях. Сред тях са тв водещите Виктория Петрова, Добромира Чешмеджиева, актрисата Койна Русева и певицата Мария Илиева. Последната жертва на фанатика е зам.-главният прокурор Ася Петрова. Това оповестиха за Фрог нюз източници от полицията.
Р.Н е с потвърдена шизофрения, като доста пъти е лежал в клиники. В момента е настанен в острото поделение на Центъра за психологично здраве в София. Коронният му номер е да се фиксира върху съответна известна жена. След това стартира да я преследва като непрекъснато звъни по телефона, праща есемеси, пратки, прави фланелки с лика на „ обичаната жена”, предлага брак. На тези, които са омъжени, носи авансово завършен контракт по какъв начин да си подели дамата с съперника. Къщата му е облепена със фотоси на въпросните дами.

Източниците ни описаха, че към него необикновен интерес показали сътрудниците от ДАНС, откакто лудият почнал да праща писма и пратки на премиера Бойко Борисов, водача на Българска социалистическа партия Корнелия Ненова и основния прокурор Сотир Цацаров. На последният даже сложил ултиматум да напусне доброволна поста, с цел да не му „ падне главата”. Шизофреникът проявявал и мощна експанзия. Наскоро пребил майка си съвсем до гибел. Жената оживяла по знамение. В момента е настанена в Пирогов. След това почнал да преследва комшиите си, като се заканвал, че ще ги убие. Съседите му се видели в знамение и поискали наложително да бъде лекуван в профилирана клиника.

Очаква се до края на седмицата Р. Н. да напусне болничното заведение, защото е подписал декларация за непринудено лекуване. При това състояние никой не е в положение да го спре, признават близки на болния. Те изясняват, че няколко месеца той се държи по- съответно, след което още веднъж стартира да преследва наред. Полицията се е видяла в знамение и не знае по какъв начин да реагира, тъй че да опази живота на хората край него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР