Псевдобогаташите Борислав и Нина Димитрови - Пиленцата от Монако станаха

...
Псевдобогаташите Борислав и Нина Димитрови - Пиленцата от Монако станаха
Коментари Харесай

Голям резил: Богаташът Боби Манекена стана за смях, пробута чужд бус за свой и показа скъсан диван

Псевдобогаташите Борислав и Нина Димитрови - " Пиленцата от Монако " станаха за срам в предаването " Смени дамата “ по bTV. Двамата бяха разкрити, че в действителност въобще не са толкоз заможни, а единствено се пробват да се вършат на такива.

Нина отиде в фамилията на Митко от първия сезон на " Фермата “ и заживя по неговия стандарт, без доста пари, в панелно жилище в София. По-интересното обаче се случи в Пловдив. Жената на Митко отиде да живее при Боби Манекена и го направи за смях, разкривайки, че не е подобен паралия, за какъвто се изкарва.

Боби я качи в първокласен микробус, който показа за собствен личен. С него возел известни персони. Оказа се обаче, че бусът не е негов, а на водача, който го кара. Тъй като му дължал услуга, ги возел. Половинката на Митко разбра това при къс диалог с водача. Това тотално унизи Боби, който се опита да мънка нещо, с цел да се оправдае.

В дома на Боби и Нина също се получи оскърбление за двамата. Първо, те живеят в малко жилище, имат единствено 2 стаи. Хора с големи благоприятни условия, за каквито парадират, ще могат да си купят по-голям апартамент. Мебелите в жилището им въобще не са първо качество, като дивана им, който е разкъсан.

По всичко си проличава, че " пиленцата " са едни измамници, които целят да се изкарат богаташи и ВИП, само че в действителност не са доста по-различни от останалите хора.

Боби даже скандализира феновете, като съобщи, че лятото ще приказва с приятеля си Филип Плейн да стартира работа при него като манекен. В същия миг обаче сподели по бански едно тяло, което не наподобява в миналото да е посещавало фитнес и което има даже леко шкембе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР