Прясно разведената Полина Спасова вече намери заместник на Благой Георгиев

...
Прясно разведената Полина Спасова вече намери заместник на Благой Георгиев
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса си хвана ново гадже

Прясно разведената Полина Спасова към този момент откри заместител на Благой Георгиев и не крие какъв брой е щастлива от този факт. Бившата жена на футболиста претърпя огромно любовно отчаяние с него и за малко си мислеше, че в никакъв случай повече няма да се обвърже. 

Но в последна сметка е намерила мъж, с който да се усеща жена. И побърза да разкрие повече детайлности за него, евентуално и с цел да драсни някогашния си, който пък не стопира да приказва за новото си завладяване - щерката на Ванко 1. 

" Той се промени незабавно след сватбата ни, стана човек, който не познавам. И не, не бях щастлива и ден с него, тъй като не такива връзки съм си представяла ", сбита бе преди време Спасова във връзка Джизъса. 



Велинградчанката разгласи, че е обвързана и че разводът си е коствал, щом я е довел до... него. Новият й мъж, с който сега са на почивка в Гърция, бил радикално друг от Георгиев. На първо място бил доста по-млад от него и доста по-близо до възрастта на Полина.

" Глези ме, радва ме, изненадва ме. Щедър е, само че освен на пари, а на топлота, на деликатност и отношение към дамата, което е най-ценното за мен. Засега обаче няма да ви го демонстрирам, с цел да не ми завидите ", смее се Спасова. И изяснява, че в никакъв случай повече не мисли да се захваща с много по-възрастен от нея мъж, защото връзката им ще бъде обречена от самото й начало.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР