Прозорецът за IPO в Европа се отваря с известни затруднения,

...
Прозорецът за IPO в Европа се отваря с известни затруднения,
Коментари Харесай

Гръцките банки ограничават забележителното си завръщане

Прозорецът за IPO в Европа се отваря с известни усложнения, в случай че спадът на немската Douglas при възвръщаемостта на фондовия пазар е някаква индикация. Но в една европейска страна акциите летяха от рафтовете.

Гръцкият банков избавителен фонд предишния месец продаде 27 % от Piraeus Bank за €1,35 милиарда Той получи задоволително търсене, с цел да покрие вторичната продажба скоро след отварянето на книгата, и оцени договорката с лека награда по отношение на цената на акциите, преди да бъде оповестена. Това последва първичното обществено предложение на летището в Атина през февруари. В края на предходната година държавното управление продаде дялове в National Bank, Eurobank и Alpha Bank.

Гърция е малко евентуален любим на пазара. Но страната означи удивително възобновяване след финансовата рецесия, като заплатите спадат, конкурентоспособността се усъвършенства и брутният вътрешен артикул пораства устойчиво. Индексът на вътрешния фондов пазар, ASE, се увеличи с съвсем 40 % през последната година, над...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР