Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и

...
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и
Коментари Харесай

Икономическа полиция и НАП в проверките за незаконно къмпингуване

Проверките за нелегално ситуирани каравани и кемпери в държавни и общински терени не престават на 19 и 21 априлв залив Вромос, съибщиха от пресслужбата на Областната администрация. В тях ще се включат и Икономическа полиция и Национална агенция за приходите. Органите на реда ще наблюдават за съблюдаване на периоди на към този момент издадените наставления за непринудено унищожаване от притежателите, както и за новодошли къмпингуващи.

Първите производства за наложително унищожаване напревозните средства, заелинезаконнодържавна територия, към този момент се приготвят, прецизираха от администрацията.

Констатирани са и голям брой други нарушавания -заграждане на горски територии, замърсяване с дребни и едрогабаритни боклуци, нарушение на противопожарните правила, рандеман на морски пясъки други.



Следващата седмица надзор ще бъде извършенв Рибарското населено място Ченгене скеле.

От Областната администрация оповестяват, че всички къмпингуващи, могат да създадат бърза информация за типа и собствеността на парцела на https://kais.cadastre.bg, или посредством приложението - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anestorov.cadastre.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР