Проверки се правят от Държавна агенция Национална сигурност“ и от

...
Проверки се правят от Държавна агенция Национална сигурност“ и от
Коментари Харесай

Служебното правителство е изискало информация по случая с камиона, взривил се на Кримския мост

Проверки се вършат от Държавна организация „ Национална сигурност “ и от Министерство на вътрешните работи

Служебното държавно управление е изискало информация от службите по тематиката с камиона, който се взриви на Кримския мост, удостовери за представителят на кабинета Антон Кутев. 

„ Проверки се вършат и от Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС), и от Министерство на вътрешните работи. Какви ще бъдат резултатите, следва да забележим “, уточни Кутев. 

Ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин, представен през днешния ден от международните организации, сподели, че камионът, взривен на Кримския мост, е минал по маршрут, включващ България. 

„ Президентът Румен Радев би трябвало да даде явен отговор за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост “, прикани днес Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

Темата разяснява и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който съобщи, че не може да става дума за „ българска диря “ по случая. „ Аз, в случай че съм на мястото на съветските служби, ще ми е забавно не от кое място е тръгнал камионът, а къде е бил претрупан “, уточни той. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР