Проверката на златните паспорти“ ще развенчае лъжите на олигархичния кръг

...
Проверката на златните паспорти“ ще развенчае лъжите на олигархичния кръг
Коментари Харесай

Пеевски за „златните паспорти“: Ще развенчаем лъжите на олигархичния кръг „Капитал“

„ Проверката на „ златните паспорти “ ще развенчае лъжите на олигархичния кръг „ Капитал “ за мое „ присъединяване “ в сходни схеми и ще освети същинските участници в злоупотребите “, написа депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Днес Народното събрание одобри изменение в Закона за българското поданство за анулация на капиталовото поданство и за цялостна инспекция на всеки един случай на публикуван „ златен паспорт “. Изменението на закона пристигна след самодейността на Движение за права и свободи.

„ Удовлетворен съм, че напъните ни да потвърдим неналичието на каквато и да е съпричастност на Движение за права и свободи и в частност моя, към схемите за даване на капиталово поданство, най-сетне ще приключи с триумф. Уверен съм, че инспекцията на „ златните паспорти “ изрично ще развенчае многочислените неистини и операции на лица от олигархичния кръг „ Капитал “ по отношение на моето „ присъединяване “ в сходни схеми, както и ще извади на ярко същинските участници в търговията със „ златни паспорти “, написа още Пеевски.

Той е безапелационен, че многочислените им неистини и операции съумяха преднамерено да заблудят и американската администрация, само че е уверен, че последователно и тази илюзия ще бъде поправена, като твърдо имам вяра в безпристрастността и правотата на американското правораздаване.

„ Отмяната на капиталовото поданство и цялостната инспекция на издадените „ златни паспорти “ е вярната крачка в тази посока “, добавя още Пеевски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР