Проверката на регулаторите прави технологичните сливания и придобивания по-обременителни. Антитръстовите

...
Проверката на регулаторите прави технологичните сливания и придобивания по-обременителни. Антитръстовите
Коментари Харесай

Adobe/Figma: технологичните сливания и придобивания претърпяват провал в дизайна  

Проверката на регулаторите прави софтуерните сливания и придобивания по-обременителни. Антитръстовите следствия в Обединеното кралство и Европейски Съюз сложиха завършек на договорката на Adobe за 20 милиарда $ за закупуване на Figma. Покупката на iRobot от Amazon е застрашена. Тъй като пазарите за първично обществено предложение към момента са тихи, вложителите мъчно могат да изоставен.

Adobe се надяваше да купи иновация посредством софтуерната компания за дизайн Figma. Базираните в облака принадлежности за съдействие на Figma разрешават на креативен експерти да работят дружно в действително време. Но регулаторите показаха припокриване в продуктите и преобладаващата позиция на Adobe в софтуера за дизайн, който включва продуктите на Photoshop и Illustrator.

Където води Европа, Съединени американски щати я следват. Провалът на договорката съответствува с публикуването на нови насоки от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати и Федералната комерсиална комисия, които заемат по-твърда позиция във връзка с сливанията и придобив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР