Провеждането на успешна празнична кампания изисква голямо внимание към детайлите,

...
Провеждането на успешна празнична кампания изисква голямо внимание към детайлите,
Коментари Харесай

Вашият празничен списък за имейл маркетинг

Провеждането на сполучлива празнична акция изисква огромно внимание към детайлите, в това число стратегия на вашия маркетингов метод за осъществяването му на разнообразни платформи. Независимо дали към този момент сте почнали или просто обмисляте това в този момент, ето няколко стъпки, които би трябвало да вземете поради, до момента в който се стремите да увеличите видимостта и ангажираността си. 
Подготовка
Предварителното вярно обмисляне предотвратява неприятното показване, нали? Ако още не сте го създали, първо се уверете, че сте изпълнили тези начални стъпки.
Комуникирайте: Свържете се с всички значими за задачата сътрудници в софтуерния бранш, с цел да се уверите, че всички сметки са платени през празничния интервал, и съобщете упования размер, периодичност и пикове в използването, тъй че да са подготвени да ви поддържат, когато пристигна времето. Организирайте: Почистете описите си с клиенти, с цел да подобрите степента на доставка и да гарантирате, че верните клиенти ще видят вашето известие. Дори и най-прецизните имейл маркетингови акции могат да бъдат прекратени от проблеми с доставката. Така че не забравяйте да премахнете неангажираните си контакти или тези, които имат невисок резултат за контакт. Взаимодействайте: Дайте на клиентите причина да се ангажират с вашата марка и явен продан на стойност, с цел да желаят да дават данни от първа и нулева страна, както и да се включат в маркетингови акции, с въпросници, анкети, викторини, надпревари и обществени истории, които включват механика за заплащане. Повторно ангажиране: Много по-евтино е да задържите или наново да ангажирате съществуващи клиенти, в сравнение с да придобиете нови. Така че полагайте старания да спечелите назад по-малко ангажираните клиенти с персонализирани въпроси, покупко-продажби и предложения. Преглед: Разгледайте миналогодишното празнично показване, с цел да анализирате какво е проработило и какво не, с цел да идентифицирате мощните области и тези, които се нуждаят от усъвършенстване. Свързване: Време е да се насочите към тези празнични купувачи. Увеличете напъните си за имейл маркетинг в този момент, с цел да увеличите оптимално облагите си този сезон. Планиране
Всяка акция, която включва повече от просто изпращане на едно известие до цялата ви база данни, се нуждае от проект, който взема поради обстоятелството, че клиентите непрестанно се развиват. Научаването за тях и поддържането на взаимоотношения е съществена функционалност на една сполучлива маркетингова акция за взаимоотношения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР