Провал на Украйна? Русия е тази, която не изпълни целите

...
Провал на Украйна? Русия е тази, която не изпълни целите
Коментари Харесай

Зеленски: Провал на Украйна? Русия е тази, която не изпълни целите си през 2023 г.

Провал на Украйна? Русия е тази, която не извърши задачите си.

Това разгласи украинският президент по време на годишна конференция, на която отговори на въпроси на локални и задгранични публицисти. 

На въпрос да разяснява неуспеха на дълго чаканата украинска контраатака през лятото и есента на 2023 година, президентът отхвърли тази оценка.

" Русия е тази, която не съумя да реализира какъвто и да е резултат през тази година. Русия се провали в постигането на задачите си ", акцентира президентът и напомни изказване на Путин от предходната седмица, в което стопанинът на Кремъл разгласи, че " задачите на Руската федерация остава непроменени ".  " Какви им бяха задачите: една от тях бе окупация, другата - да доближат границите на Донбас ".

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР