Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че

...
Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че
Коментари Харесай

Разгледай лицето му и разбери колко добър любовник е

Проучвайки антична китайска философия, сексологът Трейси Кокс построява доктрина, че лицето разкрива всичко, което би трябвало да знаем за колегата във връзка с любовта и секса, до каква степен е освободен, правилен, топъл, с въображение...

Очи

Ако имате по-тъмен цвят на очите, това значи, че сте буен, топъл и отворен. Синеоките и зеленооките са изобретателни в половия живот, само че постоянно са погрешни като сътрудници, а тези с кафяви очи са даже още по-големи авантюристи.

Устни

Големи и сочни устни сочат за чувствени, всеотдайни любовници, само че с по-малко въображение и съобразителност. П о-пълната долна джука е присъща линия на хедонистите във всичко и даже в любовта, а в случай че е по-тънка, човек евентуално е леден и въздържан.

 двойка секс секси Istock

Нос

Малкият нос е знак на полова невзискателност, а този, който е леко объл надолу - на страст. Хората с тъп нос нормално са буйни, а тези с крив са сантиментални и правилни.

Ушите

Хората с дребни ушни миди са отворени и отдадени на обичания , а тези с по-големи уши са чувствени и буйни любовници, които въпреки всичко желаят и нещо "странично ".

Вежди

Редките и къси вежди са знак за посветеност и всеотдайност в любовта, само че също и за невзискателност в желанието за секс. За тези с гъсти вежди се твърди, че са чувствени, само че и погрешни.

Още:
Най-абсурдните и занимателни реплики, изречени по време на оргазъм 4-те секс закона, които дамите признават в леглото Учени откриха: неналичието на секс прави вагината ти депресирана
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР