Проучване на платформа за онлайн търговия, направено в началото на

...
Проучване на платформа за онлайн търговия, направено в началото на
Коментари Харесай

Даваме между 100 и 200 лева за подаръци по Коледа


Проучване на платформа за онлайн търговия, направено при започване на декември демонстрира, че 30 % от хората са подготвени да отделят сред 100 и 200 лв. за Коледни дарове, написа в изследването.

Почти 80 на 100 от всички запитани ще зарадват с дарове единствено най-близките си хора (до пет човека). Около 70 на 100 ще подарят фешън продукти, 55 на 100 ще заложат на играчка или сувенир, а близо 50 на 100 ще изберат козметика.

Останалите категории, които попадат в листата на желаните за дарове са: спортни артикули и аксесоари, сувенири и пътувания.

Дрехите са най-търсеният продукт от категория "Мода " за региона на София, обувките са най-предпочитани от потребителите в Пловдив, а във Варна са регистрирани най-вече търсения на аксесоари. Най-предпочитаният подарък в категория "Спортни артикули " е велосипедът, следван от фитнес оборудването и футболни продукти. В сегмента на "Играчките " огромно търсене има на радио управляеми играчки. Разпределено по региони, този продукт е най-желан от потребителите в София. Плюшените играчки се търсят най-вече в Хасково (345), а в Пловдив - се търсят най-много кукли.

Най-ползваните основни думи в търсачката на комерсиалната платформа през ноември 2018 година са "мобилен телефон ", PlayStation ", "тротинетка " и "колело ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР