Прототипът не винаги е най-добре изглеждащата версия на технологията и

...
Прототипът не винаги е най-добре изглеждащата версия на технологията и
Коментари Харесай

Американските ВВС показаха новата си странно изглеждаща летяща кола

Прототипът не постоянно е най-добре изглеждащата версия на технологията и са илюстрирали това с своята идея за летяща кола, основана в партньорство с LIFT Aircraft.

 Доклад за американските Военновъздушни сили сподели мрачна картина Доклад за американските Военновъздушни сили сподели мрачна картина
Американското издание The Drive разгласява коментар по отношение на отчет на Сметната палата на американското държавно управление (GAO) под заглавие N...
Според, като част от „ новаторска самодейност “ LIFT Aircraft си партнира с Военновъздушни сили на Съединени американски щати, с цел да показа налични летящи коли. Тази упоритост на плана беше засилена, защото американските военни също показаха интерес към технологията, която може да направи необятно публикуваните летящи коли.
Демонстрацията на технологията обаче демонстрира доста необичайно транспортно средство, което не наподобява прекомерно практично.
Концепцията, известна като Hexa, има 18 ротационни витла и може да побере единствено един човек. Това придава на автомобила чудноват външен тип, който не наподобява прекомерно уравновесен или много друг от хеликоптера. Поради нетрадиционния си тип, някой може да се чуди дали по-леките хеликоптери биха били по-добра инвестиция за американските военновъздушни сили и военните.
Независимо от това, този дизайн е подсилен от Военновъздушни сили на Съединени американски щати и съвсем всеки ще може да ръководи и ръководи транспортното средство. С помощта на джойстик водачът на транспортното средство може да се движи във всички направления. Прикрепени към транспортното средство четири буя му разрешават да плава. Задвижването на витлата е с електромотори и предвид на това може да помогне на новата авиационна технология да работи като катализатор за смяна на възобновимите източници.
 Първата летяща кола скоро ще направи първия си полет (ВИДЕО) Първата летяща кола скоро ще направи първия си полет (ВИДЕО)
Летящата кола към този момент не е единствено фантастика и напълно скоро ще се издигне във въздуха  с помощта на словашката компания Aeromobil.&n...
Макар че част от технологията на летящата кола е впечатляваща, някои ще се тормозят от нейния нетрадиционен външен тип и невъзможността да има повече от един човек вътре. Независимо от това, концепцията има време да се развие и да стане в бъдеще по-лесно налична, както и естетически приятна.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР