Противоречивият кикбоксьор Андрю Тейт отново е бил арестуван тази сутрин

...
Противоречивият кикбоксьор Андрю Тейт отново е бил арестуван тази сутрин
Коментари Харесай

Арестуваха отново Андрю Тейт в Румъния

Противоречивият кикбоксьор Андрю Тейт още веднъж е бил задържан тази заран в Румъния.

Популярният инфлуенсър, прочут от почитателите в интернет като " Top G ", набра голяма известност през последните няколко години. За доста почитатели на бойните спортове Андрю Тейт може би е прочут от времето, когато е бил кикбоксьор. Той печели златото на Enfusion и даже нокаутира бъдещия войник на UFC Люк Барнат в аматьорски ММА дуел.

Въпреки това Андрю Тейт не е доста прочут със своите бойни качества. Вместо това той се е трансформирал в известен онлайн инфлуенсър, прочут с спорните си изявления. В края на 2022 година Тейт попадна под още по-голям обстрел, защото беше задържан за трафик на хора в приемната си татковина Румъния. След няколко месеца в полицейския арест той е освободен.

Откакто излезе от пандиза през март предходната година, Андрю Тейт се върна към естественото си държание. Сега обаче кикбоксьорът се е забъркал в още повече проблеми със закона. По-рано през днешния ден Тейт беше задържан в Румъния по отношение на английска заповед за арест по съмнения в полово принуждение, осъществено в интервала 2012-2015 година През 2019 година Обединеното кралство преди този момент отхвърли да повдигне обвинявания против инфлуенсъра за сходни изказвания.

В рамките на няколко часа Андрю Тейт беше освободен и той бързо се появи в изявление, в което отхвърли обвиняванията. Според няколко отчета сътрудника инфлуенсър Адин Рос сякаш е изиграл роля в ареста на кикбоксьора. Стриймърът  съобщи по-рано тази седмица, че Тейт е възнамерявал да напусне Румъния, евентуално вечно.

Поради изискванията на домашния арест обаче той не е могъл да напусне страната. Врезултат на това Тейт, дружно с брат си Тристиан, бяха задържани.

" Ще приключим този правосъден развой. " Андрю Тейт съобщи в изявление след ареста си. " Не мисля, че доста от вас в медиите схванаха какъв брой почтени бяхме при започване на това. Казахме на всички, че сме почтени, и знаем, че всички споделят това.

Много сме заинтригувани да приключим румънския правосъден развой. Както брат ми напълно вярно означи, в този момент, когато Обединеното кралство видя, че ще бъдем приети за почтени в Румъния, реши да се опита да въоръжи румънските съдилища. За да ни върнат в пандиза, и това се провали. Правосъдието спечелва за нас довечера, което е фантастично. "

Въпреки че Андрю Тейт е задържан по заповед на Обединеното кралство, той евентуално няма да бъде изправен пред съда по обвиняванията преди приключването на първия правосъден развой. Що се отнася до бойната му кариера, инфлуенсърът е свързван с боксов мач с Джейк Пол през 2022 година След проблемите със закона обаче бойната му кариера е спряна.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР