Противоречивият френски актьор Жерар Депардийо се включи в дебата за

...
Противоречивият френски актьор Жерар Депардийо се включи в дебата за
Коментари Харесай

Жерар Депардийо: Мигрантите са единственият шанс на Европа


Противоречивият френски артист Жерар Депардийо се включи в дебата за мигрантите в Европа, заявявайки, че новопристигналите са единственият късмет за бъдещето на континента, само че единствено след тяхното консолидиране.

„ Мигрантите са единствения късмет, който имаме – това, да кажем, е в бъдещето, когато тези хора ще бъдат интегрирани “, съобщи 68-годишният артист, който през 2013 година получи съветско поданство.

В изявление за френския в. „ Фигаро “ преди излизането на новата му книга „ Чудовище “, той съобщи, че съгласно него хората към този момент всеобщо нямат „ нито просвета, нито културна еднаквост “. „ Когато обособените персони имат просвета, те са дърпани обратно “, съобщи Депардийо.

В изявлението артистът, прочут и с това, че непринудено се отхвърли от френското си поданство и заживя в Белгия след нарастване на налозите, не спести рецензиите за родината си. „ Противно на това, което споделят публицистите, не напуснах поради нарастване на данъците… Това, което не мога да претърпявам и което ме отегчава в тази страна, е да виждам по какъв начин всички французи са печални като гибелта “, уточни той.

Според него „ Франция е красива страна, само че нейния народ е загубен “ и призна, че когато се завръща в нея избира да стои вкъщи, а не да излиза и да вижда „ бедствието “. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР