Противоречивата документална поредица, с участието на херцога и херцогинята на

...
Противоречивата документална поредица, с участието на херцога и херцогинята на
Коментари Харесай

Хари и Меган пак го закъсаха: Отлагат филма им за 100 милиона?!

Противоречивата документална поредност, с присъединяване на херцога и херцогинята на Съсекс за Netflix, евентуално ще бъде отсрочена за идната година, след необятно неодобрителната реакция към The Crown.

Хари и Меган работеха по сериала като част от договорката си на стойност 100 милиона $ със стрийминг колоса.

Но откакто сериалът The Crown беше упрекнат в изфабрикуване на клюка против крал Чарлз, от Netflix взеха решение да отсрочат премиерата на поредицата със семейство Съсекс.

Документалният филм се очакваше през декември, след стартирането на петия сезон на The Crown. Неназован източник обаче показа пред холивудския новинарски уеб страница Deadline, че стрийминг колосът е решил да отсрочи премиерата.



Решението за прекъсване на документалната поредност идва единствено седмици, откакто в медиите се появиха изказвания, че Меган и Хари имат различия с продуцентския екип и желали той да внесе обилни редакции в плана.

Британските медии настояват, че стрийминг колосът е изплашен от възмущението, което някои сюжетни линии в The Crown са предизвикали, даже преди излъчването на идния сезон.

The Crown е една от най-популярните продукции на Netflix, а идващият сезон ще обхване годините от 1991 до 1997 година и ще включва детайлности от изявлението на Даяна в Panorama през 1995 година Крал Чарлз, изигран от Доминик Уест, е преобладаващата фигура в идния пети сезон. Шоуто към този момент е изправено пред рецензии за разнообразни сюжетни линии, които ще бъдат включени в новия сезон, в това число представянето на тогавашния принц Чарлз като некоректен клеветник, който е заговорничил против майка си и принц Филип. Настоящият крал е показан по какъв начин лобира пред премиера Джон Мейджър в опит да принуди майка си да абдикира.



Източник от продукцията показа, че възмущението е провокирано от грешки в сюжета на сериала, а доста хора са на мнение, че и неналичието на сензитивност при излъчването на поредицата, толкоз близо след гибелта на кралицата, тормози доста стрийминг колоса. Петият сезон на хитовия сериал, който неведнъж е упрекван в размиване на границите сред обстоятелства и небивалица, ще обхване и часовете преди трагичната гибел на принцеса Даяна в Париж през август 1997 година

Уилям Шокрос, формалният биограф на кралицата-майка, назова сериала “отвратителен “ и “умишлено нараняващ “ поради явно измислена сцена, в която Чарлз споделя на кралицата, че би трябвало да бъде “хвърлена... в пандиза “, тъй като е “лоша майка “.



Междувременно, съгласно The Sun, даже членовете на екипа са загрижени във връзка със сцените, изобразяващи часовете преди гибелта на принцеса Даяна, като един от тях показа пред медиите: “Чувствам се като че ли границата е прекрачена. “

Източник, непосредствен до принц Уилям, пък сподели нощес пред вестника, че чакат принцът на Уелс да бъде ядосан от хода на Netflix да възпроизведе последните дни на майка му за развлекателни цели.



Именно скорошната гибел на кралица Елизабет II и гневът към “The Crown ” предиздвикали Хари и Меган да премислят метода към личния си документален филм за милиони. Те желали да създадат толкоз огромни редакции в своята поредност, че е доста евентуално тя да бъде пусната през 2023-а или даже да бъде спряна. Сайтът Page Six заяви, че те имали предпочитание да се откажат от огромна част от това, което са споделили за крал Чарлз III, кралицата Камила и принца и принцесата на Уелс. Хари и Меган били толкоз паникьосани, че се опитвали по всякакъв начин да смекчат цялостния звук на документалната поредност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР