Противоположностите се привличат – поне дотогава, докато партньорите не започнат

...
Противоположностите се привличат – поне дотогава, докато партньорите не започнат
Коментари Харесай

12 зодиакални двойки, свързани от вечна любовна омраза 2

Противоположностите се притеглят – най-малко до тогава, до момента в който сътрудниците не стартират да се нервират взаимно. При 12 зодиакални двойки любовта граничи с ненавист

По какво се разграничава омразо-любовта?

Тази страст сплотява в едно две от най-силните усеща – омразата и любовта. Това, което първоначално сме намирали за ново и привлекателно, скоро стартира да ни се коства досадно и неприятно. Благодарение на този прочувствен конфликт връзката замязва на пътешестване с високоскоростен трен. Един момент самодоволство и естетика може единствено за няколко секунди да прерасне в прикрит яд и даже ненавист към колегата или партньорката. Ето кои 12 зодиакални двойки са изключително предразположени по едно и също време да изпитват обич и ненавист.

7. Рак и Везни

За какво се обичат: Чувствителният и затворен Рак е вманиачен по екстровертните Везни. В тяхно наличие се усеща мощен и самонадеян. На по-скоро дистанцираните Везни пък подхожда невероятната състрадателност на Рака.

За какво се ненавиждат: В процеса на връзката рационалните Везни стартират да се нервират от свръхчувствителността на Рака, който е податлив да приема всичко персонално. Разумните диалози с него са същинско предизвикателство. Ракът има потребност от време за себе си, с цел да се зареди с сила, при което се натъква на недоумение от страна на Везните. Те от своя страна избират да прекарат вечерта с другари, вместо със фамилията.  

8. Лъв и Скорпион

За какво се обичат: Участниците в тази зодиакална двойка са взаимно привлечени от силата на характерите си. Докато при Лъва тя се показва в самонадеяно държание, силата на Скорпиона е от прочувствено естество.

За какво се ненавиждат: Тъй като и Лъвът, и Скорпионът изпитват нужда да преобладават над другия, това води до битка за превъзходство във връзката. Скорпионът стартира да възприема самоувереността на Лъва като надменност, а на Лъва му омръзват прочувствената операция и игричките на Скорпиона. 

9. Дева и Стрелец

За какво се обичат: Нехайният и свободомислещ Стрелец е удивен от добросъвестната Дева, която му оказва помощ да вкара живота си в релси. Девата на собствен ред копнее за нотката равнодушие и непрестореност, която Стрелецът придава на общия им живот.

За какво се ненавиждат: Не минава дълго, и Девата стартира да приема безгрижието на Стрелеца за безнаказаност. Стрелецът пък се усеща следен и подложен на критика от Девата за всички свои дейности.

10. Везни и Козирог

За какво се обичат: Прагматичният Козирог обича Везните поради тяхната обществена подготвеност, а Везните ценят Козирога поради неговата преданост и амбициозност.

За какво се ненавиждат: За Везните преди всичко е взаимният живот, а за Козирога – кариерата.  Това разминаване на целите е в основата на омразо-любовта.

11. Скорпион и Водолей

За какво се обичат: Емоционалният Скорпион се възхищава на хладната дистанцираност на Водолея, който може да бъде тихото пристанище в живота му. От своя страна Водолеят харесва способността на Скорпиона да се обвързва и да бъде правилен.

За какво се ненавиждат: Свободолюбивият Водолей бързо стартира да се усеща задушен и стеснен от любовта на Скорпиона. На собствен ред Скорпионът е отчаян, тъй като огънят на пристрастеността на Водолея в никакъв случай не гори със същата мощ като неговия.

12. Стрелец и Риби

За какво се обичат: Рибите обичат оптимизма на Стрелеца, който ги развеселява в сложни обстановки и им оказва помощ да гледат по-леко на живота, вместо да изпадат в самосъжаление. Стрелецът пък е удивен от емпатията на Рибите и способността им да простят, вместо да показват морално предимство.

За какво се ненавиждат: Проблемите са авансово програмирани, тъй като шегите на Стрелеца наскърбяват сензитивните Риби. Стрелецът пък с течение на времето стартира да презира лековерието на Рибите.

Към първата част ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР