Противоположностите се привличат – поне дотогава, докато партньорите не започнат

...
Противоположностите се привличат – поне дотогава, докато партньорите не започнат
Коментари Харесай

12 зодиакални двойки, свързани от вечна любовна омраза

Противоположностите се притеглят – най-малко до тогава, до момента в който сътрудниците не стартират да се нервират взаимно. При 12 зодиакални двойки любовта граничи с ненавист

По какво се разграничава омразо-любовта?

Тази страст сплотява в едно две от най-силните усеща – омразата и любовта. Това, което първоначално сме намирали за ново и привлекателно, скоро стартира да ни се коства досадно и неприятно. Благодарение на този прочувствен конфликт връзката замязва на пътешестване с високоскоростен трен. Един момент самодоволство и естетика може единствено за няколко секунди да прерасне в прикрит яд и даже ненавист към колегата или партньорката. Ето кои 12 зодиакални двойки са изключително предразположени по едно и също време да изпитват обич и ненавист.

1. Овен и Рак

За какво се обичат: Авторитарният Овен е удивен от меката и отстъпчива природа на Рака и изпитва към него мощни закрилнически усеща. Плахият Рак обича Овена поради неговата мощ и кураж.

За какво се ненавиждат: В течение на връзката Ракът рискува да задуши Овена със своята обич, а доминантният темперамент на Овена стартира да дотяга на Рака.

2. Овен и Козирог

За какво се обичат: Козирогът е внимателен и избира да залага на несъмнено – това го кара да се усеща още по-привлечен от спонтанността на Овена. Овенът на собствен ред желае да има до себе си интелигентен сътрудник и интелигентността на Козирога му импонира.

За какво се ненавиждат: Козирогът не може да понася интуитивните и постоянно неразбираеми за него действия на Овена, защото опонират на благоразумната му природа. Овенът от своя страна открива, че нерешителният козирог не устоя на темпото му.

3. Телец и Лъв

За какво се обичат: Спокойният и въздържан Телец харесва огнения характер на Лъва. Лъвът на собствен ред цени безкрайната преданост на Телеца. Освен това е удовлетворен, че няма заплаха Телецът да му открадне шоуто!

За какво се ненавиждат: Постоянният блян към внимание на Лъва изцежда силата на Телеца, а неговата благонадеждност с времето стартира да отегчава Лъва.

4. Телец и Водолей

За какво се обичат: Водолеят обича невероятното и не може да не се възхищава на половата неприкритост на Телеца. На Телеца пък му подхожда, че на Водолея му е безразлично какво мислят другите за него.

За какво се ненавиждат: Телецът държи прекомерно доста на стабилността, с цел да понася дълго Водолея и неговото въодушевление по нетрадиционното.

5. Близнаци и Дева

За какво се обичат: Участниците в тази зодиакална двойка си наподобяват по острия разум. Девата компенсира неналичието на прагматизъм у Близнаците и се възхищава на тяхната обществена подготвеност. 

За какво се ненавиждат: Близнаците се изнервят от дребнавостта и тесногръдието на Девата. Затова пък на благоразумната Дева бързо й идва до гуша от непредвидимостта на Близнаците.

6. Близнаци и Риби

За какво се обичат: Както Близнаците, по този начин и Рибите обичат да кроят проекти за живота. За това способстват както аналитичната дарба на Близнаците, по този начин и интуицията на Рибите.

За какво се ненавиждат: Рибите са доста чувствителни, по тази причина язвителните от време на време забележки на Близнаците ги нараняват надълбоко. Близнаците пък се нервират, че съгласно тях проектите на Рибите не са задоволително премислени.

Очаквайте продължение по-късно денем.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР