Противодействие на организираната престъпност, борба с битовата престъпност и телефонните

...
Противодействие на организираната престъпност, борба с битовата престъпност и телефонните
Коментари Харесай

Пламен Нунев вече е начело на вътрешната комисия в парламента

Противодействие на проведената престъпност, битка с битовата престъпност и телефонните измами. Това са главните цели на новоизбрания ръководител на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред Пламен Нунев от ГЕРБ.
Нунев заема мястото на Цветан Цветанов, който предходната седмица подаде оставка като народен представител. Валентин Радев от ГЕРБ ще е заместник-председател на вътрешната комисия, а Таня Петрова от ГЕРБ влиза в състава на комисията като член. Досега тя беше част от Комисията по вероизповеданията и правата на индивида.
Пламен Нунев благодари за доверието на парламентарната си група и даде обещание да работи за минимизиране на всевъзможни рискови и рискове, свързани с вътрешната сигурност.
По думите му би трябвало да се обезвреждат незаконни групи, свързани с телефонните измами. „ Аз съм от област Русе, където са съсредоточени огромна част от престъпния контингент от тази посока, които са се предислоцирали в прилежаща Румъния “, сподели Нунев, Агенция „ Фокус “. Според него би трябвало да се подхващат дейности за лишаване на имуществото на тези хора.
„ На последващо място е противопоставяне на битовата и стандартната престъпност “, уточни депутатът от ГЕРБ. Той съобщи, че за оправянето с нея е значима връзката сред полицията и кмета на обитаемото място. „ Моето виждане е такова и постоянно съм го отстоявал в работата си - те всяка заран по опция би трябвало да се виждат, с цел да знаят какво е станало през нощта “, изясни Нунев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР