Противно на оценката на Русия, германското правителство не смята, че

...
Противно на оценката на Русия, германското правителство не смята, че
Коментари Харесай

Германия: Доставки на газ по Северен поток 2 са невъзможни

Противно на оценката на Русия, немското държавно управление не счита, че едната от двете тръби на газопровода " Северен поток 2 " към момента е непокътната след детонациите през септември, написа Тагесшау.

" Много е евентуално актът на саботаж със мощни експлозии да е оказал отрицателно въздействие върху двете трасета на тръбопровода и заради това сега да не е налице техническа опция за това ", се споделя в отговор на немското държавно управление на парламентарно запитване.

Освен това газопроводът " Северен поток 2 " не е получил нужните документи и към момента няма да може да бъде пуснат в употреба.

В края на септември бяха открити четири теча в газопроводите  " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " след детонации наоколо до остров Борнхолм в Балтийско море - по два в изключителните стопански зони на Дания и Швеция.

Преди две седмици президентът на Русия Владимир Путин предложи доставки на газ по това, което той дефинира като към момента функционираща част от газопровода " Северен поток 2 ". " Достатъчно е да завъртите крана ", сподели той по време на Руската енергийна седмица в Москва.

Дясната партия „ Алтернатива за Германия ” се застъпва за стартирането в употреба на " Северен поток 2 " и отхвърля курса на немското държавно управление, което желае да стане без значение от съветските газови доставки в отговор на съветската експанзия в Украйна. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР