Протестно автошествие се провежда в момента в София, като организатор

...
Коментари Харесай

Автошествие на ``Отровното трио`` от БНБ до ``Врана`` |

Протестно автошествие се организира сега в София, като уредник е " Отровното трио " - проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян и адв. Хаджигенов.

В 15 ч. колите се събраха пред Българска народна банка, а крайната точка е парк-музей " Врана ". Автомобилите се движат с към 20 км/ч., като върху някои от тях има флагове. 

През цялото време водачите надуват клаксоните на колите.

Исканията на митинга остават същите - оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, както и почтени избори незабавно, съобщи Арман Бабикян. " Борисов, ние няма да спрем, имаме деца, би трябвало да им оставим нещо обикновено, а не бандитска губерния ", сподели той на видео, излъчено във Фесйбук. Бабикян изясни, че студеното време и зимата няма да спрат митингите. 

" Другите митинги са за повдигане на заплатите, бонусите, а нашите фантазии са скромни - желаеме да свалим мутрите. Ние сме за събаряне, а другите митинги са за повдигане ", добави той. 

Стана ясно и че " Отровното трио "  продължава с обиколките в страната за срещи с жители, като в събота те ще бъдат в Русе, а в неделя - в Ловеч и Велико Търново, с цел да може да провеждат " комитети за опозиция ". 

Маршрутът на автошествието е Българска народна банка - СУ - Орлов мост - бул. " Цариградско шосе " - Парк-музей " Врана ". Двете платна на бул. " Цариградско шосе " в посока изхода на София са затворени.

На 20 ноември протестно автошествие под надпис " " потегли от Министерски съвет до резиденция " Бояна ", като още веднъж беше проведено от " Отровното трио ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР