Протестна разходка до "Орлов мост" тази вечер, а от утре

...
Протестна разходка до "Орлов мост" тази вечер, а от утре
Коментари Харесай

"Отровното трио" се закани да вдига нови барикади от утре

Протестна разходка до "Орлов мост " довечера, а от на следващия ден - повдигане на нови барикади. Това дадоха обещание от "Отровното трио " на следващия митинг довечера пред фонтана на Президентството.

Отново имаше обсада в центъра на София - протестиращите стопираха придвижването по бул. "Цар Освободител " и "Дондуков " в сектора, известен като Триъгълника на властта.

57-та вечер на митинги събра на протестен протест участниците в другите палаткови лагери, които към този момент не съществуват, и водачи на разнообразни извънпарламентарни обединения на протест пред фонтана на Президентството.

Речи държаха от "Отровното трио ", както и познатите лица от "Правосъдие за всеки " Велислав Величков и зеленият Борислав Сандов от Демократична България.

Низвергнатият от Църквата Дионисий назова Бойко Борисов "узурпатор на властта " и се възмути, че за първи път депутатите заседават в постройка без надписа "Съединението прави силата ".

Множеството и ораторите призоваваха за оставки и упрекваха полицията в репресии и арести поради снощните подиуми на експанзия.

Управляващите бяха нарочени, че докарали футболните агитки, с цел да обвинят митинга в принуждение. Множеството стартира да наскърбява българските служители на реда с крясъци "еничари ", а към обвиняванията по адрес на полицията се причислиха някогашният военачалник Шивиков и Ренета Инджова. "Кого пазите, еничари? ", обърна се към органите на реда някогашната премиерка .

БЛИЦ напомня, че преди минути.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР