Протестите в Гърция за по-достойни условия на труд са нещо

...
Протестите в Гърция за по-достойни условия на труд са нещо
Коментари Харесай

Експерт: Стачките в Гърция не влияят особено на бизнеса

Протестите в Гърция за по-достойни условия на труд са нещо всекидневно. Ефектът от тях рядко продължава повече от 24 часа, колкото траят и самите стачки. Това разяснява в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Иван Петрински, публицист и основен редактор на вестник „ Български вести “ в Гърция.

„ Първомайските стачки в Гърция са традиция. За страдание в този момент стачката ще засегне морските пътища, а в Атина няма да работят рейсовете, тролейбусите и извънградската железница. Туризмът и доставките ще бъдат наранени най-сериозно от стачката. И въпреки всичко приказваме за 24 часа, тъй че проблемите няма да са изключително съществени “, изясни Петрински.

По думите му най-потърпевш от митингите е туристическият бранш, където неподготвените туристи рискуват да не съумеят да спазят графиците и полетите си.

Относно идните парламентарни избори в Гърция през есента, журналистът изясни, че Алексис Ципрас е изгубил известността си, а преднината на опозицията към този момент е двуцифрена, съгласно социологическите изследвания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР