Протестиращи ще блокират Подбалканския път в сряда, съобщиха от Община

...
Протестиращи ще блокират Подбалканския път в сряда, съобщиха от Община
Коментари Харесай

Протестиращи ще блокират Подбалканския път

Протестиращи ще блокират Подбалканския път в сряда, оповестиха от Община Карлово.

Кметът на общината Емил Кабаиванов и кметовете на селата, потърпевши от бедствието през септември 2022 година - Богдан, Каравелово, Слатина, Розино, и Христо Даново, затварят предупредително за един час Подбалканския път на 29 май.

Те са  изпратили писмо до министър-председателя Димитър Главчев и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, в което ги уведомяват за подготвяния митинг и упорстват на общината да бъдат отпуснати 38 000 520 лв. за 2024 година, които да бъдат употребявани за възобновяване на разрушени от бедствието мостове, улици и дерета в Карлово и селата.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

„ Още в първите седмици след наводнението писах на тогавашния министър-председател Гълъб Донев, че ще са ни нужни 75 354 495 лв., с цел да възстановим вредите и естествения живот на хората. Писал съм и до всички последващи министър председатели, министри на вътрешните работи и други министри “, се споделя в писмото.

Снимка: Петър Антонов

Предупредителната едночасова обсада на Подбалканския път и прохода „ Троян – Кърнаре “ е планувана за 29 май 2024 година от 14:30 ч. до 15:30 ч. в село Кърнаре.

Кметовете сътвориха предприемчив комитет, който ще провежда митинги против незадоволителното и забавено финансиране на инфраструктурни планове в потърпевшите села.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР