Протести срещу ниския стандарт на живот и високите цени на

...
Протести срещу ниския стандарт на живот и високите цени на
Коментари Харесай

И тази неделя готвят протести в цялата страна

Протести против ниския стандарт на живот и високите цени на горивата ще се проведат в редица градове на страната.

В Благоевград протестиращите се събират в 11.30 ч. на паркинга на Югозападния университет „ Неофит Рилски “, оповестява организация Фокус.

„ Протест против общественото ликвидиране на българите “ е мотото на шествието, което ще се организира в Бургас. Протестът ще стартира в 12.00 ч., като сборният пункт още веднъж е пред паркинга на „ Метро “ - на изхода на Бургас към Автомагистрала „ Тракия “.

В Пазарджик протестиращите против ниските приходи ще се съберат в 13.00 ч. на паркинга пред парк „ Стадиона “, по-късно ще тръгнат пешком по улиците на града до постройките на Общинската и на Областната администрация.

От 12.00 часа на паркинга при Общински спектакъл е деклариран митинг на жители на Община Кюстендил. Те провеждат пешеходно шествие с искане за по-добър живот.

По същото време на митинг ще излязат и жителите на Троян и района.

В София ще се организира молитвено шествие против измененията в Закона за вероизповеданията. Протестът за независимост на вероизповеданията се провежда от протестантски църкви в България. Шествието ще стартира в 13.00 ч. от пл. „ Народно заседание “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР