Протестът продължава - и тази вечер демонстрантите се събраха в

...
Протестът продължава - и тази вечер демонстрантите се събраха в
Коментари Харесай

Ден 104: Протестът готви изненада за Борисов в сряда сутринта на Летище София |

Протестът продължава - и довечера стачкуващите се събраха в " Триъгълника на властта " за 104-и път.

" Няма да спрем! Продължаваме с настояванията ни: 1. Оставка на Борисов! Оставка на Гешев; 2. Дистанционно и машинно гласуване; 3. Предсрочни избори; 4. Свикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията " - оповестиха от " Отровното трио ".

Едни положителни хора ни оповестиха, че на следващия ден в 9 ч. Бойко Борисов ще бъде на ВИП терминала на Летище София, ще лети за Граф Игнатиево. Подготвили сме му изненади (тоест яйца - б.р.). Който може, да заповяда. Там ще му кажем какъв брой доста желаеме той да си подаде оставката, оповестиха от трибуната.

Маски на открито е тъкмо толкоз свястно, колкото Борисов да е министър-председател, Каракачанов - министър на войната, Караянчева - ръководител на Народно събрание. Протестът ще реагира сигурно, дано да изчакаме министъра на опазването на здравето - да забележим какво тъкмо ще " изходи ". И ние ще му обърнем подобаващото внимание. Чака се заповед на министъра и ние чакаме с голямо неспокойствие, с цел да вземем съответните ограничения, сподели юрист Николай Хаджигенов от  " Отровното трио ".

Той загатна, че митингът ще реагира на заповедта да се носят маски навън с яйца с " размерите на щраусови ".

Към 20:40 ч. довечера стачкуващите поеха на обичайното си шествие към Орлов мост.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР