Протестът продължава - и тази вечер демонстрантите се събраха в

...
Протестът продължава - и тази вечер демонстрантите се събраха в
Коментари Харесай

Ден 96: Ако полицаите излязат на протест, Отровното трио ще ги подкрепи |

Протестът продължава - и довечера стачкуващите се събраха в " Триъгълника на властта ", с цел да изискат за 96-ти път оставките на премиера Борисов, държавното управление и основния прокурор Гешев.

След като по-рано през днешния ден Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи разгласи, че е, " Отровното трио " заяви довечера, че ще поддържа митинга на служителите на реда. Причината за недоволството - Министерство на вътрешните работи не е измежду държавните институции, в които заплатите са увеличени с 30% от 1 август.

Имаме обща цел и тя е оставка, обърна се от трибуната към служителите на реда юрист Николай Хаджигенов.

Уважаеми служители на реда, присъединете се към нас! Не можем да позволим мутри да ни ръководят! - каза Велислав Минеков.

Скоро може да закрият Авиотряд 28 около нашия министър председател и неговата " интернационална популярност " - никой не го кани и той не пътува на никое място, съобщи от своя страна юрист Минчо Спасов.

Същевременно Николай Хаджигенов разгласи, че  " евродепутат, който не е българин " ще пристигна да поддържа Великото национално въстание в петък.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР