Протежето на Мая – Добринка Иванова не получи подкрепата на

...
Протежето на Мая – Добринка Иванова не получи подкрепата на
Коментари Харесай

Протежето на Манолова – Добринка Иванова от Девня, взе завидните 18 гласа 

Протежето на Мая – Добринка Иванова не получи поддръжката на своя град Девня и има единствено 18 преференции, сподели инспекция на ПИК. Тя беше на 13-то място в листата за област Варна на изпадналата от всевъзможни ранглисти „ Изправи се. БГ. Ние идваме! “. „ Никой в Девня не поддържа Добринка и не и има вяра. Всичко прави, с цел да се добере до огромната политика “, разясниха нейни съграждани. Те са удовлетворени, че тя и отиват на боклука, в който толкоз доста риха. Двете се носеха ръка за ръка в предния парламент, който повече няма да помиришат.
свързани новини27890на 18.10.2021
„ Зелената “ протестърка от Девня Добринка Иванова беше водач на локалното придвижване „ Дишай Девня “, като обича да провежда митинги и да се изявява по медиите. Тя и „ Дишай Девня “ скачат най-вече против локалния бизнес, който дава самун на хората. Без него са обречени да останат без работа, на апетит и ще би трябвало да изоставен Девня.

Добринка Иванова и Мая най-вече скачат против непознатите вложители в региона като " Девня Цимент “ АД, „ Агрополихим “, „ Соди-Девня “ и други Те скачат и против изгарянето на боклуци в града. Но страната и Европейският съюз са определили точно промишлени региони за сходна активност. Освен това се употребяват най-съвременните технологии и способи без миризми и замърсяване на околната среда.

„ Всъщност се оказа, че прави всички акции за нахлуване в политиката и да става известна. Вече нямаме доверие в нея и в придвижването „ Дишай Девня “. Всичко е било една огромна неистина “, разясниха неотдавна нейните съграждани от кв. „ Химик “, от където е тя. Хора към този момент напущат и придвижването „ Дишай Девня “. На последните им акции ходеха по 5-6 индивида.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР