Просяци си разраняват краката с гъби и телчета за миене

...
Просяци си разраняват краката с гъби и телчета за миене
Коментари Харесай

Гнусотия и измама! Просяци си търкат раните с телчета и гъби, докато не пуснат кръв, имитират проказа за 100 лева дневно!

Просяци си разраняват краката с гъби и телчета за миене на съдове, с цел да имитират проказа и гангрена, написа " Телеграф ". " Това е най-безболезненият и ефикасен метод, с цел да станат равномерни и хубави рани ", изяснява Кирил, който нормално седи в региона на ул. " Пиротска ". Всеки ден просяците натъркват хубаво краката си с грубата част на гъбата. Така хем смъкват коричките на старите рано, с цел да пускат кръв, хем съумяват да изжулят кожата си до живо месо. Когато пък желаят по-дълбоки и нови рани, употребяват телче, с което нормално се мият по-упорити замърсявания по съдовете. " Много по-добре е, в сравнение с самичък да си чоплиш раните и по-трудно могат да се замърсят ", уверени са просяците. През нощта гледат да убият краката си с релативно чисти платове, с цел да не си навлекат по-сериозни проблеми на главата.

" Майките си пазят децата, като минават около нас, тъй като си мислят, че е проказа и може да ги заразим. Затова ни дават и пари - да се излекуваме, не да седим на улицата ", изясняват още за схемата мъжете, които споделят, че припечелват добре.

Съчувствието на столичани им носи сред 80 и 100 лв. дневно.

Мъж с рани по краката и ръцете седи и в региона на бул. " Александър Стамболийски " и ул " Опълченска ". " Мислех, че има гангрена и ми стана доста мъчително, като го виждах първите няколко пъти на път за работа. Един ден обаче видях по какъв начин самичък си чопли раните и по-късно си пали цигара. Оттогава не давам пари на никого ", изяснява работещ мъж в региона.

" Опасност за хората по улиците няма, стига да нямат контакт с раните и секретите на просяците ", разяснява проф. доктор Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания в София. Проказа пък в страната не е имало записана от предходната година, когато е имало един случай и то на чужденец, успокоява още експертът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР