Простреляната жена във фризьорски салон в Русее била закопчана с

...
Простреляната жена във фризьорски салон в Русее била закопчана с
Коментари Харесай

Вързана с белезници, задушен с газове: МВР с нови данни за румънеца, гръмнал Яница в Русе

" Простреляната жена във фризьорски салон в Русее била закопчана с белезници.

Работим по всички версии, като водещата е ревнивост ", оповестиха управляващите на брифинг, съобщи БЛИЦ.

Те разясниха, че на 13 декември е подаден сигнал от майката на потърпевшата за упражнено принуждение на работното ѝ място. От полицията са уведомили Спешна здравна помощ и са изпратени екипи.

Междувременно на мястото са пристигнали близки на 36-годишната маникюристка Яница Николова , които са открили, че в козметичното студио, в което тя работи, е заключено и през един от прозорците са я видели в безпомощно положение .

Яница Николова

Те са счупили едно от стъклата и са проникнали в помещението, с цел да ѝ окажат помощ. След идването им тя е уведомила, че върху нея е упражнено принуждение от мъжа, с който живее на брачен начала .

Тази заран се разбра, че мъжът е румънски жител на 46 години , пребиваващ в България. Пострадалата е открита простреляна с огнестрелно оръжие със забележителна кръвозагуба. Премахнати са белезниците на ръцете ѝ и тя е откарана в болница в Русе, където е оперирана.

В рамките на няколко часа причинителя - 46-годишният ѝ. М, е открит.

По-рано през днешния ден стана ясно, че стрелецът се е самоубил .Той е открит в фамилен автомобил и е открито, че е умрял вследствие на задушаване от газове.

В колата е открит револвер " Макаров ", в чиито пълнител липсвал един патрон. В козметичното студио пък е открита гилза, отговаряща на модела оръжие. Предполага се, че оръжието е нелегално притежавано.

Разпитани са четирима очевидци и са назначени няколко експертизи, измежду които съдебномедицинска, балистична и техническа.

От осъщественото досега следствие е открито, че няма никакви условия в закононарушението да е взело участие друго лице . Работи се по всички версии, само че водещата е ревнивост.

В момента дамата се намира в интензивно поделение и лекарите вършат всички, допустимо, с цел да спасят живота ѝ. От съжителството с мъжа тя има две малолетни деца - на 11 и 10 години.

В предишното маникюристката не е подавала сигнали за упражнено над нея домашно принуждение.

От прокуратурата пък разкриха, че през 2018 година румънският жител, направил действието е арестуван у нас с Европейска заповед за арест за трафик на хора в Италия. Той бил екстрадиран от България и предаден на румънските управляващи, с цел да изтърпи наказването си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР