Простреляната до убития бизнесмен Алексей Петров жена е дала описание

...
Простреляната до убития бизнесмен Алексей Петров жена е дала описание
Коментари Харесай

Простреляната до Алексей Петров жена е дала описание на убиеца

Простреляната до убития предприемач Алексей Петров жена е дала изложение на причинителя. Тя се възвръща, като й се оказва психическа помощ.

Разпитана е няколко пъти и е дала задоволително данни за описанието на причинителя и за неговото държание по време на стрелбата. Това съобщи пред bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

На въпрос къде е причинителят той съобщи, че догатките са доста – допустимо е да е у нас, само че е допустимо и да не напуснал България, написа " Новини.бг ".

„ Убийството на Алексей Петров е преднамерено, доста добре проведено. Той е с доста сериозен бекграунд и сега продължаваме да изследваме разнообразни стадии от неговия живот “, сподели Живко Коцев.

Алексей Петров беше погубен на 16 август по обяд, до момента в който се разхожда на Витоша, с два патрона – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и дамата, с която Петров бил в планината.

Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на член на управлението на Националния застрахователен институт, представляващ Съюза за стопанска самодейност на жителите.

Според документите Петров влиза в системата на Министерство на вътрешните работи от 1977 година, когато постъпва в междинното милиционерско учебно заведение в Пазарджик. Профилиран е в работата на щурмовите групи, извършва комплицирани и рискови задания. Отличен състезател с черен колан по карате, нееднократен републикански първенец.

В психическата му характерност е избран като целеустремен, кардинален човек. Алексей Петров от четвърти клас се явява на всевъзможни изборни длъжности - отряден ръководител и комсомолски секретар.

Относно атентата против някогашния основен прокурор Иван Гешев Живко Коцев изясни, че се работи интензивно с прокуратурата и с Европол. По това следствие обаче не може да даде безусловно никаква информация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР