Прострелялият се с незаконен пистолет тази нощ Симеон Велев от

...
Прострелялият се с незаконен пистолет тази нощ Симеон Велев от
Коментари Харесай

Транспортираха прострелялия се наркотрафикант от с. Самуилово в Пирогов, състоянието му е тежко

Прострелялият се с противозаконен револвер тази нощ Симеон Велев от петричкото село Самуилово е превозен в столичния институт " Пирогов " в тежко положение. Лекарите от болничното заведение в Петрич го нормализирали, с цел да може да пътува и с придружители медицински екип е закаран в София. Снощният случай е най-комевтираната тематика в петричко.

Велев е познайник освен на полицията, само че и на съселяните си, най-много на притежателите на ресторант " Косара ", пред който стана съдбовния случай. Велев живее наоколо до заведението и непрестанно се оплаква от висока музика, шумове, и влиза в разпри със стопаните му. Така и предходната вечер. Няколко пъти подавал сигнали и разигравал служителите на реда, които съставили акт на притежателя за високата музика. Малко преди 02. 00 часа Велев, въоръжен с револвер дошъл пред заведението и направил опит да влезе.

Собственикът на ресторанта го попитал какво прави и за какво непрестанно се заяжда и Велев, декларирал, че е пристигнал, с цел да го убие. Тогава се появил и музикант от оркестъра, който защитил притежателя Г. Илиев, на което 67 година Велев декларирал, че откакто не може да убие притежателя ще се самоубие показно пред заведението му. Така и станало. Извадил револвер и се гръмнал в главата. Това станало минути, след разпрата със притежателя на входа на заведението и това се вижда на охранителните камери, които служителите на реда иззели, споделиха източници на struma.com

Велев натиснал спусъка и паднал до оградата, оцапан с кръв. Пълен потрес за хората, които чествали рождения ден на дъщерята на Г. Илиев. Незабавно потърпевшият е превозен в болничното заведение в Петрич, извикани са и служителите на реда, които почнали разпит на очевидци, измежду които и певицата Бони, която също била част от тържеството. Оказало се, че от години Велев основава проблеми на стопаните на ресторант " Косара ".

В момента той е с гривна, сложена му като мярка за неотклонение, откакто предходната година бе наказан от видинския областен съд за открити близо 17 кг хероин в колата му. Велев бе арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин-Калафат преди година и половина. Пред граничните управляващи обяснил, че пътува в Чехия по работа. По време на разпит признал, че бил нает единствено да транспорти скъпата дрога. Както съобщихме, Симеон Велев бе наказан на 20 години затвор в Германия, още веднъж за трафик на хероин, като част от интернационална група трафиканти. И тогава той твърдеше, че не знае какво транспортира, че е единствено водач.

Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР