Просто ей така - продължението на Сексът и градът -

...
Просто ей така - продължението на Сексът и градът -
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър иска нов сезон на Сексът и градът, но не и с Ким Катрал

" Просто ей по този начин " - продължението на " Сексът и градът " - беше едно от най-очакваните събития в малкия екран през 2021 година Завръщането на Кари, Миранда и Шарлът, само че без яркото наличие на Саманта, след близо 20-годишна пауза предизвикваше любознанието на всеки почитател на истинския сериал. 

Още с първия си епизод обаче шоуто сътвори скандал поради метода, по който се раздели с Тузаря. Малко по-късно артистът Крис Нот изненадващо беше махленски в серия от случаи на полов тормоз против дами в следствие на " Hollywood Reporter ". Два месеца преди премиерата почина Уили Гарсън - един от обичаните облици от " Сексът и градът ", който беше включен и в продължението.  

Опитът за ободряване на кастинга в синхрон с изменящата се " демография " на аудиторията също не се одобри с особена възхита, а драмите, през които сценаристите прекараха трите основни героини, не се вписваха в духа на провокативния комизъм от старите сезони. 

Сара Джесика Паркър признава, че сама си е наложила " ембарго ", с цел да не чете медийни рецензии и мнения в обществените мрежи. 

" Написах мейл до всички хора към мен и им споделих: " Искам да ви припомня, че не се интересувам нито от положителните, нито от неприятните отзиви ". Приказките и периферните диалози не ми оказват помощ. Не ме вършат по-добра актриса ", споделя тя в изявление за Variety. 

Независимо от всичко тя твърди, че несъмнено би желала да продължи да се снима в ролята на Кари Брадшоу. 

" Около първата седмица на декември ми стана ясно, че към този момент се разисква нещо такова. Мисля, че същинският въпрос е " Кога и по какъв начин? ", разяснява Паркър. 

Финалният епизод на " Просто ей по този начин " индиректно връща Саманта в живота на Кари Брадшоу, до момента в който тя се намира в Париж. 

Според Сара Джесика Паркър - нещастията, които героинята й претърпява, я карат да промени гледната си точка и да премисли скъпите хора в живота си, тъй като " някои другарства си заслужават да бъдат избавени ". 

Ким Катрал, която играеше облика на разкрепостената русокоска в истинския сериал, от дълго време е декларирала, че не желае да се занимава повече със " Сексът и градът ". 

На въпроса на Variety дали Паркър има интерес да се снима още веднъж с нея в ролята на Саманта обаче отговорът също е по-скоро негативен.

" След като не направихме третия филм и студиото не съумя да отговори на условията й, трябваше да изслушаме какво е било значимо за нея. А то не съвпадаше с това, което беше значимо или нужно за нас. Не съм взела участие и не съм чела публикациите, въпреки че хората упорстваха да ме срещнат с тях. Не мисля, че бих била съгласна (Ким Катрал да се върне), тъй като има прекомерно доста история на страсти, които тя е споделяла обществено ", сподели актрисата. 

Това не значи, че " отдалеченото " наличие на Саманта ще бъде заличено в възможни нови епизоди. 

" Саманта не е изчезнала. Не е превърната в изверг... Но мисля, че открихме доста нови герои, които могат да бъдат смислени за Кари по нови, само че и по познати способи. Затова считам, че ще продължим по този начин, както и до момента ", дава отговор тя. Дали въобще ще се стигне до втори сезон, към този момент остава под въпрос.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР