Проститутка от Ямайка се прокраднала в луксозна хотелска стая в

...
Проститутка от Ямайка се прокраднала в луксозна хотелска стая в
Коментари Харесай

Англичанка и мъжът й си викнаха проститутка за тройка, но загазиха сериозно СНИМКИ 18+

Проститутка от Ямайка се прокраднала в първокласна хотелска стая в Барбадос на английска двойка измежду нощ за тройка, разкрива MailOnline.



Андрю Лукер и Джулия Найтли решили да подправят половия си живот по време на отмора на карибския остров, като поканят Микаела Джакас в петзвездния си хотел за секс.



Но къснонощната връзка беше разкрита от защитата и английската двойка беше задържана и санкционирана с 4 400 английски лири за нарушение на строгите закони на острова по отношение на Covid.



Охранител видя госпожица Джакас, на 24 години, да прескача стената на хотел Treasure Beach след среднощ и да влиза в стаята, където била отседнала двойката, и вдигнал тревога.

Обадили се на полицията и тримата били арестувани, до момента в който се наслаждавали на пиво след секса във вътрешния двор на първокласното си жилище.



Снощи Микаела Джакас призна, че е взела участие в тройка с Лукер и Найтли против пари.

Говорейки от Ямайка, тя споделила на MailOnline: „ Да, бях с двамата, Андрю и Джулия. Да, имахме секс празненство и те ми заплатиха за времето, което прекарах с тях. Но не желая да ги разрушавам. Те са хубави хора ".



Неин другар сподели на MailOnline, че е избягала от Ямайка след ареста си с британците.

В съда господин Лукер, шеф на цех от Рочдейл, и госпожа Найтли, козметик от Cheadle Hume, се признаха за отговорни за нарушение на карантинния протокол Covid-19, когато се явиха в съда през вчерашния ден.

Всеки от тях е санкциониран с 2200 паунда, освободен с гаранция от 7000 паунда, само че са предизвестени, че ще бъдат затворени за девет месеца, в случай че не платят до седем дни.





Г-жа Найтли, на 41 години, самотна майка на четири деца и квалифицирана здравна сестра, попадна в заглавията на националните вести преди няколко години, когато употребява провокативни облици на себе си по долни дрехи, с цел да разпространява козметичната си клиника.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР