Простете ми, но това прекрачи всички граници на търпимостРусенци вече

...
Простете ми, но това прекрачи всички граници на търпимостРусенци вече
Коментари Харесай

Писмо до кмета на Русе: Никой кмет не би оставил такова безобразие в собствения си град!

Простете ми, само че това прекрачи всички граници на толерантност

Русенци към този момент са изнервени до краен лимит от разкопките в целия град. Моника Бабикер се оплаква, че повече от месец по алеи "Възраждане " зеят трапове, които трошат колите на живущите в региона.

Г-жа Бабикер е написала яростно писмо в групата "Писмо до кмета на Русе ", където е разгласила и фотоси на разкопаната улица:

"Уважаеми, господин Милков!

На Вашето внимание представям снимков материал от алеи Възраждане.

Простете ми идващите редове, само че това прекрачи всички граници на толерантност, приемливост и схващане от мен и останалите, щях да кажа “граждани”, само че ние сме пострадали!

Даже нямам сили да ви обясня какво изтърпяхме, с цел да ”затворят” (не на вятъра е в кавички) тези големи трапове, които изкопаха преди към 4-5 месеца (не е майтап)

Г-н Милков, апелирам ви да разпоредите неотложно да запълнят дупката по алеи Възраждане и да асфалтират, тъй като нямам пари да изправям джанти и да си закупувам нови гуми, имам да виждам две деца!

Това е цялостно безсрамие! Затворена е (като са оставили бордюри от по 10 см) с цел да имат автосервизите работа!

Убедена съм, че не сте виждали това знамение на инженерната мисъл, тъй като работа надали имате тук! Та, по тази причина Ви пиша! Информирам Ви, че е по този начин от повече от месец!

Вярвам, че ще бъдат взети незабавни ограничения, тъй като към този момент сте информиран, а никой кмет не би оставил такова безсрамие в личния си град!

(Простете иронията ми, но към този момент ми писна)

Благодаря! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР