Прост инженер“, който ще попречи на кариерата на Габриела Славова

...
Прост инженер“, който ще попречи на кариерата на Габриела Славова
Коментари Харесай

Приятелите на зверски удушения и подпален от тъща си и жена си Пейо Пеев: Дипломатката насъска Габриела да го напусне, той пътуваше 400 км., за да вижда сина си!

„ Прост инженер “, който ще попречи на кариерата на Габриела Славова в политика отсега нататък – без пари и вероятност. Именно по този метод съдбовната някогашна консулка на родината ни в Тайланд Красимира Трифонова, която е майка та Габриела, я изнудвала да избяга от Пейо Пеев, който срещна съдбовния си край в ръцете на двете дами. По подигравка на ориста животът му залезе в столичния кв. „ Изгрев “. Там Пеев бе удушен брутално в кола от тъща си Красимира, до момента в който в това време дъщеря й Габриела го натискала, с цел да не избяга. След убийството автомобилът бил качен край Алеко и запален, с цел да заличат следите.

 

„ Цяла България е потресена от драмата, откакто повода за злодеянието се оказа спор за наставнически права, изнудване и напън за признание на бащинство, а забърканите лъснаха като елита от високите етажи на властта – някогашна дипломатка, общинска чиновничка и кандидат-депутат от „ Продължаваме Промяната “, а за похлупак – и някогашен народен представител от Политическа партия. Велико Минков за малко депутат от десницата, се оказа татко на второто дете на съдбовната Габриела, с която се залюбили по време на акцията на Политическа партия за парламентарните избори 2021 година, когато 33-годишната жена пристанала на групировката на Кирил и Асен.

 

Мнозина в града и в общината още от началото считат, че младата жена е самотна майка, защото в никакъв случай не са виждали новата колежка с половинка, а единствено с момченцето й. преди към 6 години тя забременява от Пейо Пеев, който с майка си удушиха и подпалиха предишния петък в столицата. Запознати разкриват, че точно майка й Красимира я убедила, че Пейо не е перспективен, поради, че бил „ елементарен инженер “, както го наричала, а тя имала упоритости щерката й да се изкачи по партийните стъпала към върха. Момичето обаче е бременно, само че внезапно под давление на Красимира стопира да поддържа връзка с бъдещия татко на първото си дете. Насъскана от майка си, Габриеа напуща обкръжението на Пеев и даже ражда скрито, а детето е записано с „ татко незнаен “.

 

На Пеев е неразрешено да вижда детето си, той не знае дали се е родило живо и майка му дали е добре, описват още доближени на свиреп убития младеж. В някакъв миг обаче младият мъж търси детето си и Габриела, но 6 години тормозът не стопира. От претърпяния тормоз мъжът получава постоянно паник офанзиви, стопява се до 50 кг. „ Той се бореше обезверено за бащинството. Габриела под въздействие на майка си към раждането изчезна за месеци, Пейо не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е, не е ли. В един миг ги намери и ги заплаши, че ще заведе иск.

 

Детето бе вписано с „ 6аща незнаен ”. Пребори се, макар че му споделях да не се натиска там, където не е мечтан, само че той се пребори – не му беше все едно. И Пейо я обичаше тази жена! От години сновеше сред София, Пловдив, Бургас и назад. Всичко си даваше за детето и трепереше дали тази ще благоволи да му даде да го види, тъй като и това се е случвало – „ ще го видиш “ – но той пътувал 400 км. И внезапно – но няма, тъй като взех решение друго “. В интервала когато му беше мъчно със средствата, с цел да не харчи пари по хотели, спеше в колата, единствено и единствено да може да го заведе на ясла или на детска градина.

 

Тя през това време очевидно е оплела още един човек, обаян от привидната й благина и непорочност и роди още едно бебе. То хубаво, но съгласно дипломатката, майка й, и оня излязъл неподобаващ – безспорна прилика на случая Пейо “, описа осведомен със обстановката.

По думите му „ вторият неподобаващ ” Велико Минков също бил изхвърлен от живота на Габриела, която решила да изнудва Пейо да получи правото да вижда сина си, само че и в случай че признае второто й дете за свое. Самият Минков към този момент разгласи, че това фактически се е случило в пост в обществените мрежи, където удостовери, че двамата с убития са се срещнали и са поискали да получат право да виждат децата си, а ексдепутатът да е записан като същинския татко на второто бебе.

 

„ Под напън, че няма да вижда и неговото дете, Пейо сглупява и склонява да припознае непознатото хлапе и да сключат брак предишното лято, преди да се роди новото. Но по този начин и не заживяват дружно. Странното е, че Габриела и Пейо в никакъв случай не заживяват дружно и преди да станат родители! Не са живели дружно и до момента в който са имали едно дете. Не са живели дружно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този интервал за Пейо и със закани го е предиздвикала да признае непознатото дете. Има данни, че са му сипвали и психотропни субстанции, когато е бил на посетители, и той самият споделяше, че няма спомен за някои събития. Най-странното е, че все пак той я обичаше.

 

Да, но и другото момче – депутатът, му е било болно за неговото дете, тъй като тя го е изпъдила като куче – какво детe желал, тя си имала мъж и било от него. Ама индивидът завежда иск последната есен, чува се с Пейо и под въздействието и на родители, и другари реши да каже край! И да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си получи достъпа до дребния. И Пейо, и другото момче желаеха просто да бъдат вписани като татковци, а не да й взимат децата ”, продължава описа прочут на фамилията, предпочел да остане неизвестен.

 

Масово околните на убития свиреп млад инженер, върнал се от Германия, с цел да сътвори в България дом и семейство, винят най- доста майката на Габриела. „ Убиха го, тъй като беше добър и лековерен и не знам по какъв начин всички ние, неговите близки, ще живеем с виновността, че не сме били до него, с цел да му помогнем и да предотвратим всичко това. Те го обработваха, обстановката с делата не харесваше на онази сексдипломатка, майката на Габриела! Проблемът е, че той се дистанцира от всички и разбрахме доста неща прекомерно късно. Наивно отива на среща с тях в петък измежду нощите в квартал „ Изгрев ”, сякаш нещо да се схващат по исковете и сякаш нещо за дребния. Там го удушават в колата и след това пробват да я възпламенят, с цел да замаскират всичко ”, не престават през сълзи опечалените близки на погубения млад мъж.

 

Според тях повода за грозното ликвидиране е, че тази седмица е трябвало да има развиване по делата, които Минков и Пеев са завели против Габриела за душевен тормоз и машинация за бащинство.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

 

Тагове: Велико Минков Габриела Красимира Трифонова Пейо Пеев убийство депутат бивш депутат ПП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР