Прословутата вечеря в националната галерия е рекламна провокация, която се

...
Прословутата вечеря в националната галерия е рекламна провокация, която се
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Жената от салами в националната галерия е пошла и рекламна идея

" Прословутата вечеря в националната изложба е рекламна провокация, която се цели да направи известна една незнайна до през вчерашния ден художничка.
Тези шунки и луканки с формата на женски тела търсят скандал, да стартират всички да разясняват каква е тая дивотия и, хора на изкуството с искания за по-възвисени, да кажат по какъв начин простаците не ги схващат тези работи. И художничката Ода Жон - Михаела Дановска блесва като елитарна артистка, на която тукашните изостанали ретрогради не могат да стигнат висотата.
Направено е и с вярата троглодит като Вежди Рашидов да избълва нещо яростно, с цел да ускори резултата. И той незабавно откликна като кучето на Павлов.
Всичко е окей, единствено дето да ядеш тела от шунка и колбаси, както и да го хвалиш и възнасяш, е просташко. И изключително по време на пости ", съобщи журналистът Иван Бакалов във връзка абсурда с Ода Жон.
" В Русия преди време изядохга торта с формата на Ленин, имаше някаква концепция. Тук няма. Да бяха създали Борисов от шунка, повече триумф щяха да имат.
И колкото повече се приказва за тази долнопробност, толкоз по-голяма реклама вършат на госпожа Жон-Дановска.
Впрочем, подхващам самодейността - да създадем пърформанс - да изядем Борисов, изработен с глава от тиква и тяло от луканки. Съгласен съм и на вегетариански вид - глава от цяла тиква, тяло от тиквеник. Който желае да добави концепцията за материала... ", добави Бакалов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР