Проследяване на цената на Apple AirPods: Кога да купите слушалки Apple

...
Apple AirPods са едни от най-популярните слушалки, налични в момента.
Коментари Харесай

Apple AirPods са едни от най-популярните слушалки, налични в момента. С елегантен дизайн, лесно синхронизиране с други устройства на Apple и способности за шумопотискане, не е чудно, че всеки иска чифт. Но сега ли е подходящият момент да се гмурнете и да се поглезите с нови Apple AirPods? Експертите от CBS Essentials анализираха исторически данни за цените на най-добрите модели на Apple AirPod, използвайки CamelCamelCamel за да разкрият ключови модели и да ви помогнат да намерите най-доброто време за покупка.

Свързани: 

Сигнал за спойлер: Точно сега можете да получите най-добрите- най-новите цени за най-популярния модел Apple AirPods за 2023 г. Продължете да четете, за да научите повече.

Кога да купите Apple AirPods Pro 2

Най-новите слушалки Apple AirPods Pro 2 предлагат 30 часа време за слушане с включената кутия за зареждане. Те имат надграден безжичен чип за подобрена аудио функционалност, нов драйвер с ниско изкривяване за по-чист звук и подобрено активно шумопотискане. Apple AirPods Pro 2 осигурява наистина персонализиран звук: Можете да използвате камерата на вашия iPhone, за да анализирате уникалната си анатомия на ухото и да намерите перфектните аудио настройки за вас.

Apple AirPods 2 обикновено струват $249, но се продават в Amazon доста често. В момента AirPods Pro 2 са на най-ниската си цена досега – само $199. Чудесен момент е да сключите тази сделка за Apple AirPods Pro 2, така че не пропускайте.

Защо харесваме Apple AirPods 2:

Те имат надграден безжичен чип с подобрена активна шумопотискане за подобрено качество на звука. Те предлагат 30 часа време за слушане с включената кутия за зареждане. Тяхната уникална персонализирана звукова функция позволява на камерата на iPhone да анализира анатомията на ухото за персонализирани аудио настройки. $199 в Amazon

Кога да купите Apple AirPods от трето поколение

Последното поколение Apple AirPods са хубава надстройка спрямо модела от второ поколение. Те поддържат 3D пространствено аудио с динамично проследяване на главата. Получавате и повече време за слушане – до 30 часа с включения калъф за зареждане MagSafe. Ще спестите $29 от тях, когато купувате от Amazon.

Тези Apple AirPods са обявени за $179 на уебсайта на Apple, но в момента се предлагат само за $150 в Amazon. Това е страхотно време да пазарувате с тази по-голяма отстъпка, въпреки че най-ниската цена досега беше $140 и това се случи само веднъж по време на Черния петък. Така че може да се наложи да изчакате известно време, за да видите отново подобна сделка.

Защо харесваме Apple AirPods (3-то поколение):

Техният чист и висококачествен звук създава завладяващо слушане . Те разполагат с настройка с едно докосване и интуитивни контроли за по-добро удобство. Те имат впечатляващ живот на батерията от над 24 часа с кутията за зареждане и бързо зареждане за $150 в движение в Amazon

Кога да купите Apple AirPods Max

Използване на Apple AirPods Max технология за активно шумопотискане за блокиране на нежелан шум и разполага с режим на прозрачност, за да можете да чувате това, което трябва. Тези слушалки осигуряват 20 часа слушане. Предлагат се в различни цветове, включително синьо, зелено, червено и сребристо. Те също са съвместими със Siri.

AirPods Max обикновено са най-скъпият вариант от групата с цена от $549. В момента те са намалени до $480 в Amazon. Те се продават постоянно през цялата година, но най-добрите оферти исторически са били по време на събитията на Amazon Prime Day. През 2022 г. слушалките паднаха до $429 по време на юлската разпродажба на Amazon Prime Day и есенната разпродажба на Prime Day II през октомври, така че може да си струва да изчакате голяма разпродажба като октомврийската разпродажба на Amazon Prime Day. Но ако искате вашите AirPods Max точно сега, $480 все пак е много по-добре, отколкото да платите каталожната цена.

Защо харесваме Apple AirPods Max:

AirPods Max са идеални за потребителите на Apple, защото предлагат функции, които работят само с друго оборудване на Apple. Вграденият бутон Crown улеснява управлението на слушалки. Слушалките предлагат Adaptive EQ, но не и ръчно регулируем EQ. Техният уникален дизайн прави AirPods Max удобни за носене. Активното шумопотискане работи много добре, особено в самолет или в шумна, вътрешна или външна среда. $480 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials 

Най-добре оценени слушалки в Amazon
Най-добрите слушалки с шумопотискане под $200 през 2023 г. Най-добрите слушалки с шумопотискане през 2023 г. Най-добрите алтернативи на Apple Airpods Max през 2023 г.
Най-добрите гръб- оферти за училище за технологиите на Apple: Спестете от Apple AirPods, Apple iPad и други
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР