Прощъпулникът на Меган Маркъл в ангажиментите като член на кралския

...
Прощъпулникът на Меган Маркъл в ангажиментите като член на кралския
Коментари Харесай

Меган Маркъл като любимка на кралицата

Прощъпулникът на Меган Маркъл в уговорките като член на кралския двор подвигна летвата на упованията към нея много високо. Вчера, 14 юни, херцогинята на Съсеск дружно с кралица Елизабет Втора участва на откриването на моста Мърси Гейтуей в графство Чешър, и то без брачна половинка си, принц Хари.

Височайшите посетители дойдоха с кралския трен. Емблематичната машина на 150 години се употребява рядко за напредване от една точка до друга, тъй като това коства голяма сума на данъкоплатците. А Меган Маркъл имаше достойнството да се вози в първокласните вагони дружно с кралицата.

 Снимка 362244

С сходна привилегия не може да се похвали брачната половинка на принц Уилям Кейт Мидълтън. Според английските медии, този факт налива в допълнение масло в огъня сред двете. Важно е да се подчертае, че и първият независим ангажимент на Кейт с кралицата бе едвам към година след сватбата й.

А американската актриса наподобява очевидно удовлетворена от отредената й чест. Меган Маркъл не спря да се усмихва, само че не съумя да скрие и терзанието си от това да седи до кралицата . Тя говореше на ухото на Елизабет Втора и на няколко пъти съумя откровено да я разсмее.

 Снимка 362246

Разбира се, не можем да пропуснем и тоалетите на двете дами. Съпругата на принц Хари заложи на грациозен кремав тоалет на Givenchy , а кралицата не изневери на ярките цветове и наложителната шапка. Според специалисти, представени от Daily Mail, изборът на безпристрастен цвят от страна на Маркъл е знак на почитание към кралицата - не цели да изпъкне до нея.

След формалното разкриване на моста, съпроводено с тържествена стратегия, представителките на кралския двор посетиха и локалната библиотека , където бяха топло посрещнати от локалните. А след това се насочиха още веднъж към гарата за пътешестване до Лондон с кралския трен.

 Снимка 362247

В него кралицата и херцогинята прекараха нощта. В голямата машина има всевъзможни улеснения, почтени за една кралица и една херцогиня. Влакът се движи с по-ниска от естествената скорост, с цел да бъде пътуването още по-приятно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР