Прощално писмо – тази тийнейджърка даде страхотен урок на своя

...
Прощално писмо – тази тийнейджърка даде страхотен урок на своя
Коментари Харесай

Прощално писмо – ето какъв урок даде тази дъщеря на своя баща

Прощално писмо – тази тийнейджърка даде страховит урок на своя татко

Всеки родител желае единствено най-хубавото за своето дете. Но, когато станат юноши, те стартират да се прибират късно у дома, да вършат каквото си желаят. Тогава родителите са съществено обезпокоени.

За родителите най-важното е децата им да порастват щастливи и здрави, само че в това време родителите се вълнуват какво вършат децата, когато не са покрай тях. Животът на децата не би трябвало да е единствено занимателен и нехаен – те не би трябвало да не помнят за отговорностите си, каквото е ученето.

Един татко влязал в стаята на 16-годишната си щерка и намерил писмо, което в следствие почнал да чете със спотаен мирис!

Влизал от стая в стая в търсене на щерка си – тийнейджърката Анна. Той въобще нямал въодушевление, тъй като обичаният му тим бил изгубил и желал да отиде с щерка си за сладолед, с цел да се разсее по някакъв метод.

Няколко часа по-рано щерка му била в стаята си, само че в този момент татко й не можал да я открие на никое място.

Запътил се към нейната стая и намерил вратата отворена. На леглото имало писмо.

Ето какво пишело: „ Скъпи мамо и баща, доста скърбя, че би трябвало да ви осведомявам по този метод, само че избягах от у дома с приятеля си Мохамед.

В него открих същинската обич – толкоз е прелестно! Луда съм по пиърсингите му, секси белезите, готините татуировки и неговия мощен мотор!

Това не е всичко – Мохамед и аз чакаме бебе, към този момент съм в третия месец. Ще живеем в караваната му, а той сподели, че желае да му родя доста деца. Толкова съм щастлива!!! Познайте какво още? Следващата седмица ще се оженим!

Освен това ми сподели, че марих*аната не е толкоз неприятна, както доста хора си мислят, по тази причина засадихме 17 корена зад караваната ни. Това ще бъде задоволително за мен и Мохамед, както и за приятелите му, които ще ни дават хапчета в подмяна.

Надявам се скоро учените да намерят лек за СПИН-а, с цел да може Мохамед да се възвърне – той го заслужава. Не се тормозете за парите – приятелите на Мохамед, снимат филм и споделиха, че ще ме вземат за актриса!

Ще ми заплащат по 50 $ за всяка сцена и още 50, в случай че в нея вземат участие повече от трима души. Затова не се тормозете за мен – на 16 съм и мога да се грижа за себе си.

Следващия път, когато дойда на посетители, ще се запознаете с внука си!

С обич, Анна

Вижте още: Вода на гладно – облекчава разнообразни положения

Политическа партия: Тате, всичко, което написах нагоре, не е правилно – просто отидох при Ема да гледаме телевизия. Искам да кажа, че има доста по-лоши неща от загубата на обичания ти тим!

Ще се върна скоро! ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР