Просълзена, премиерът на Финландия Сана Марин направи емоционално обръщение към

...
Просълзена, премиерът на Финландия Сана Марин направи емоционално обръщение към
Коментари Харесай

Сана Марин се разплака: И аз съм човешко същество

Просълзена, министър председателят на Финландия Сана Марин направи прочувствено послание към сънародниците си във връзка последните кавги към нея, при които в общественото пространство изтекоха фрагменти по какъв начин 36-годишната жена се забавлява на ваучър в компанията на свои другари, съобщи Новини.бг.

Заради тези събития и по гледище на опозицията Сана Марин си направи тест за опиати, който излезе негативен.

Аз съм съм човешко създание. Понякога също копнея за наслада, светлина и наслаждение измежду тези тъмни облаци, показа Марин с трептящ глас по време на събитие на нейната Социалдемократическа партия, извършено в град Лахти.

Най-младият министър председател в света също по този начин изиска, в случай че би трябвало да подложена на критика за нещо, това да бъде за дейностите си отпред на страната, а не за персоналния си живот.

Не съм пропуснала нито един работен ден и не съм оставила нищо несвършено. Вярвам, че хората ще оценят какво вършим политиците на работното си място, а не какво вършим през свободното си време. Не виждам никакъв проблем в това да се забавляваме в компанията на нашите другари, разяснява още Марин, допълвайки, че последната седмица е била " задоволително тежка ".

Една от полуголите приятелки на Сана Марин с първи думи след купона в държавната резиденция

Искам да покажа, че има естествени хора с естествен живот в политиката, изясни неотдавна тя, напомня " Ел Паис ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР