Проруската пропаганда, атаките на информационния фронт и мястото на президента

...
Проруската пропаганда, атаките на информационния фронт и мястото на президента
Коментари Харесай

Лозанов: Дезинформацията с Аз съм българче и Украйна показва неразбиране на историята

Проруската агитация, офанзивите на осведомителния фронт и мястото на президента Румен Радев в актуалната политическа обстановка разяснява доцент Георги Лозанов в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов “ по NOVA NEWS.

“Президентът е огромно отчаяние за демократичната общественост в България, която имаше политическата доверчивост да го поддържа за втори мандат ”, уточни Лозанов.

Първи политически реакции след решението на Радев да сезира Конституционен съд за избора на нови съдии

Той уточни, че приказваме за „ евроатлантизма “ като политическо факсимиле. По негови думи понятието значи общество, в което са спазени човешките права и почтено битие.

„ Аз съм българче “ е комфортен обект на дезинформация, тъй като визира патриотични усеща, основани в детството. Зад това се крие пропагандната теза, че да се изпитва взаимност към Украйна е неприятно. Да се твърди, че в случай че сме на страната на Украйна е оттегляне от националните усеща е недоумение на историята и работа за съветските ползи “, сподели доцентът.

Той сподели, че „ политиката на националистическите партии е путинизмът “. Лозанов уточни, че се води борба против опитите на Русия да си върне изгубените територии от времето на Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР