Пророчицата на България Вангелия Гущерова отново позна началото на съдбовно

...
Пророчицата на България Вангелия Гущерова отново позна началото на съдбовно
Коментари Харесай

Ванга предрекла войната: Тези дни ще са съдбовни за човечеството!

Пророчицата на България Вангелия Гущерова още веднъж позна началото на съдбовно събитие за страната и света - точно на 22 февруари Владимир Путин атакува Украйна. На 22 февруари съветският президент призна Донецката и Луганската национална република за самостоятелни страни и изпрати неотложно съветски миротворци в отцепените региони. Ден по-късно Русия атакува Украйна.

" Стойте си у дома на двете най-важни дати през 2020 и същите дати през 2022 година - 22 февруари и 22 декември. Тези дни ще са съдбовни за човечеството. Бъдете смирени и се молете. " Това изрича петричката пророчица Ванга пред журналиста Сергей Кастарной година преди кончината си през 1996 година Руснакът описа загатна си за Вангелия Гущерова по съветската телевизия. Според него датите, които показва пророчицата, са значими за България, тъй като се " оплита " ориста й с тази на целия свят. През цялото време на диалога журналистът бе обвързван към детектор на лъжата, който сподели, че споделя истината за срещата си с Ванга.

И до момента в който на датата 22 февруари публично бе регистриран първият случай на ковид в Италия, то на 22 февруари преди дни в действителност бе обещано началото на възможна война, която може да въвлече целия свят в дейностите си.

" На небето ще се следи съвпад на две планети - Юпитер и Сатурн, като при раждането на Исус Христос. Тогава и Витлеемската звезда ще изгрее. А щом се роди Спасителят, ще стартират нови катаклизми след 2020 година ", предсказва пророчицата пред съветския публицист.

Ванга, като се изключи че е предричала сложни дни за човечеството, е загатнала пред Кастарной и че ще настъпят " последни времена ", тъй като " прекомерно доста хора населяват тая Земя ".

" Не останаха души оттатък. Все повече се въплъщават, с цел да се чистят " плевелите " в тях. Разбирате ли? Но и на това иде краят. Затуй са " последни ", споделя руснакът.

" Ванга в никакъв случай не загатваше точна дата в предсказанията си. Тези две дати тя ги свързваше със славянския календар. Винаги говореше към нещо, само че този път ме изуми с точните числа, които повтори ", прецизира журналистът по съветския канал.

Според него за Вангелия Гущерова всяка година имала своите особености по отношение на енергийното положение на индивида и заобикалящата го атмосфера, защото тъкмо от 2020-2022 година стартира изместването на магните полюси и закономерностите на доста събития щели да бъдат нарушени. " За останалия свят от тази година ще стартират войни от местен мащаб за обособени територии, ще има стопляне на връзките сред нашите два народа, както и сред други страни, тъй като, както споделих, това е годината на паяка, който плете своята паяжина, т.е. ще се построяват връзки. Заедно с това ще има нараснала интензивност на хората - манифестации, митинги, хората ще се борят за правата си. Така ще е чак до 3000 година ", споделя още руснакът.

Сергей Кастарной описа още, че Ванга е предрекла епидемии и ненадейно експлоадиране на война, само че отново е прецизирала, че има вид да не се стигне до огромно заличаване на планетата, в случай че стане знамение и човечеството се промени. Казваше: " Ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до доста съществени размери ", добавя Кастарной.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР