Пророчествата за Третата световна война са тема, която вълнува човечеството

...
Пророчествата за Третата световна война са тема, която вълнува човечеството
Коментари Харесай

Започва ли се? Третата световна война във виденията на Баварския пророк Алоис Ирлмайер

Пророчествата за Третата международна война са тематика, която вълнува човечеството от епохи. Различни култури и цивилизации са давали своите предсказания за бъдещи световни спорове, които могат да трансформират хода на историята. Въпреки че доста от тези пророчества са оставени на назад във времето или са били интерпретирани по разнообразни способи през годините, ползата към тях не е намалял.

Сред най-известните фигури, които са правили прогнози за Третата международна война, са Нострадамус, Баба Ванга, Дядо Влайчо, Слава Севрюкова, Майка Шиптън, Готфрид декор Верденберг, Пророчицата от Прага, Сестра Роса Колумба, редица монаси – католически и православни, измежду които изключително се открояват виденията на Св. Паисий Светогорец, както и доста други прорицатели през вековете.

В този материал обаче ще ви срещнем с предказанията за Трета международна война на по-малко известния в наши дни оракул, чиито видения са достигнали до нас – германеца Алоис Ирлмайер.

Алоис Ирлмайер, немски оракул роден през 1894 година и умрял през 1959 година, е прекарал живота си във Фрайласинг, Бавария. Той се е издържал като изследовател на подземни води и строител на кладенци. Ирлмайер става прочут с ясновидските си качества след края на Втората международна война, като оказва помощ на голям брой хора да открият изчезналите си родственици и другари.

Със славата постоянно идват и враговете – до момента в който някои са гледали на Ирлмайер с подигравка, други са го упреквали в измамничество. Въпреки неналичието на доказателства, че е приемал пари или други облаги за своите ясновидски услуги, няколко индивида са завели правосъдни каузи против него, пробвайки се да потвърдят, че е лъжец. Съдията, който в началото е бил песимистичен, е изискал от Ирлмайер да каже къде се намира неговата брачна половинка и какво прави сега. Ирлмайер, който в никакъв случай не е виждал дамата на съдията, е описал в детайли нейните занимания и облекла. Когато се открило, че описанието е тъкмо, Ирлмайер е бил освободен от обвиняванията.

Баварският оракул е предсказал даже годината на своята гибел. Но най-известните му предсказания са свързани с Третата международна война. На смъртния си одър той е споделил: „ Радвам се, че си отивам в този момент, с цел да не преживея нещата, които виждам, че се задават. “

Ирлмайер е виждал бъдещето като филм, само че някои аспекти от виденията му са били алегорични и сложни за пояснение, като да вземем за пример смисъла на някои цифри. Неговите видения за Третата международна война са били записани и оповестени за първи път от Конрад Аделмайер .

Пророчествата за Третата международна война
Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – внезапно ще избухне нова война в Близкия Изток, при която голям брой военноморски сили ще се сблъскат с омраза в Средиземно море – ситуацията ще е обтегнато до краен лимит. Но в реалност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам властник да пада, кървава кама лежи до него. Следва конфликт след конфликт. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е невисок, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, само че не съм сигурен.

След убийството на висшестоящия още през нощта стартират военните дейности. Ясно виждам три цифри – две осмици и една деветка. Но не мога да пояснявам смисъла им и да посоча по кое време ще е времето. Войната стартира преди изгрев. Разпространява се доста бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват непознатите бойци по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които наподобяват черни и идват от изток, всичко става доста бързо. Виждам тройка, само че не разбирам дали са три дни, или три седмици.

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което не престават към Италия. След това три бронирани машини като танкове незабавно се насочат с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предизвестия. Всичко става толкоз ненадейно, че хората почват да бягат в под паника смут на запад. Главните пътища са задръстени от коли. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и необятните пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от огромния град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, основно от (нападения по) въздух.

Руснаците не стопират пред нищо, до момента в който се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, с цел да стигнат до региона Рур (Ruhr), където са многото пещи и заводи. С неизменност преследват тази си цел.

Ответният удар не закъснява оттатък необятното море. А жълтият змей атакува Аляска и Канада по същото време, единствено че не стига надалеч. Танковете не престават да се движат, само че с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прахуляк в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни шубрак, ни говедо, ни клонче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтия прах) и не мога да кажа. Линията е доста дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват) никой няма да се върне.

Самолети разпръскват жълт прахуляк сред Черно море и Северно море. Така основават линия на гибелта, право от Черно до Северно море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекратени. От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички към този момент са мъртви. Машините обаче не престават да се движат, внезапно стопират автоматизирано. При Рейн офанзивата най-накрая е прекратена. От транспортьорите нито един боец няма да се прибере жив.

Пилотите не престават да хвърлят техните дребни черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и по този начин се разпръсква жълт или зеленикав прахуляк. Всичко, до което се допре, умира, без значение дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са демонски. Когато човек има допир с тоя прахуляк, става черен и месото му пада от костите. Толкова мощна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере вкъщи.

След това видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо необичайно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна назад, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата. Една част… изчезна, когато нещото падна в морето. Държавите край моретата са мощно застрашени от водата, тъй като вълните се издигат колкото здания. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, в случай че водачът пусне това в морето. Кога ще стане това, не знам.

Голямата мрачевина настава по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, само че от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а единствено свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи спазъм и ще почине. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете на открито ще разнасят смъртоносния прахуляк и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши.

Но отново ви споделям: Не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа) ще умрат повече хора, в сравнение с през двете предходни международни войни.

Не отваряйте прозорците. Добичетата ще падат, тревите ще пожълтяват и съхнат, хората ще стават първо жълти, а след това и черни. Ветровете ще носят смъртоносните облаци на изток.

Градът с желязната кула (Париж – бел. пр.) ще падне от ръцете на личните си хора. Те ще палят всичко. Ще е гражданска война и всичко ще премине в дивотия. Виждам огромния град с желязната кула в пламъци. Но това е от самите му поданици, не от тия, дето нападнаха от изток.

Италия също е обзета от бяс. Мнозина се избиват и папата е заставен да бяга, само че множеството от неговото обграждане ще бъдат убити. Църквите ще бъдат срутени до основи.

В Русия настъпва гражданска война и тя минава в революция. Труповете са толкоз доста, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците измежду водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя голям грях. Виждам алена навалица с жълти лица, това е повсеместен протест с ужасяващи убийства.

Кръстът още веднъж е на респект. Народът на Русия има вяра в Бог по нов метод. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското страшилище умира. И младите руснаци по нов метод имат вяра в това, че Богородица се е застъпила за тях.

Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оживелите ще се боят от Бога по нов метод. Старите закони, които носеха гибел на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време.

Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята още веднъж цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на благополучие. Но хората ще стартират да градят от там, откъдето са почнали и прадедите им. (Превод: Иван Стаменов)
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР