Пророчествата на баба Ванга нееднократно са се доказали като истина.

...
Пророчествата на баба Ванга нееднократно са се доказали като истина.
Коментари Харесай

ООН потвърди предсказанията на Ванга: Бъдете готови за потоп

Пророчествата на баба Ванга неведнъж са се потвърдили като истина. А към предизвестието ѝ, че идващите няколко години допълнително от 21 страни ще има цунамита, в случай че не се вземат ограничения, се причисли и Организация на обединените нации. Това излиза наяве след следващата конференция в програмата " Готови за цунами " на конференцията на Организация на обединените нации за океаните в Лисабон, която мина единствено преди дни, написа " Марица ".

Цунами може да удари огромни градове, които са покрай Средиземно море. Най-застрашени са Марсилия, Александрия и Истанбул, който пък може да пострада поради средиземноморските течения, написа m.bgdnes.bg.

Огромен е шансът морската вълна да доближи повече от метър височина през идващите 30 години и да удари тези градове. Истанбул е на 300 км от българската граница. Предупреждението и на конференцията на ЮНЕСКО в края на юни е повече от обезпокоително. Според него до идната година пет рискови общности в региона на Средиземно море ще се причислят към 40 други " подготвени за цунами " дребни и огромни градове в 21 страни.

Освен Марсилия, Александрия и Истанбул в листата са включени Кан и Чипиона, който е град на испанския бряг на Атлантическия океан, покрай Кадис. Целта на конференцията в Лисабон бе да се подсигурява, че всички застрашени общности ще знаят какво да вършат при поява на това естествено злополучие до 2030 година. 

Според експертите до 100 години водата ще изяде огромна част от териториите на някои от най-големите морски страни. Със усилването на световното стопляне се усилват и подводните течения в Атлантическия и Северния ледовит океан. Така се трансформира преразпределението на водите, което форсира темпото на настъпващите към бреговете водни масиви, считат откриватели от Севилския университет. На всичкото от горната страна " мигриращият " на север Гълфстрийм единствено ускорява този резултат.

Прогнозата на учените е тревожна. До края на този век по-голямата част от Исландия, цялата Шотландия и доста от северните острови ще се окажат под водата. Наводнения заплашват Дания и Холандия. Захлаждането на Гълфстрийм ще наруши температурния баланс в северните ширини и на останалите незасегнати от вълните територии на Англия, Ирландия и Канада просто няма да може да се живее. Така съгласно оценката на откриватели от университета в Торонто до 2110 година равнището на Атлантическия океан край Ню Йорк може да се надигне с 1,3 до 1,5 метра спрямо днешното. Това ще бъде разследване от мощен гравитационен резултат, възникващ при топенето на огромни полярни ледници. 

" Балканският Нострадамус ", както назовават българката Вангелия Гущерова, нееднократно е предсказвала, че големи елементи от света ще останат под вода, като за България, пророчицата споделя: " България ке остане като остров, по тази причина не напускайте я, а се връщайте тук ". Според нейни думи, записани в документален филм, пророчицата споделя също, че в Тихия океан ще има мощни трусове, които ще провокират цунамита. Западният бряг на Щатите също е заплашен, споделя петричката пророчица. Баба Ванга счита, че българите сме богопомазана нация и методът да се спасим е като останем в страната. " Да се върнат всички до 2025 година ", заръча в един от филмите си Ванга. Именно след тази година съгласно нея стартират преразпределението на света и климатични катаклизми в международен мащаб.

Освен Ванга пророчества, свързани с цунамита, стопански рецесии и апетит,са правени и от Учителя на " Бялото приятелство " Петър Дънов, както и от " лечителят на душите ", както назовават дядо Влайчо.

Тази година се навършват 26 години без пророчицата Ванга. Стотици миряни ще бъдат в манастирския комплекс на ясновидката още от уикенда в местността Рупите. Те ще почетат паметта на ясновидката, която си отиде от този свят на 11 август 1996 година. Свещеник ще отслужи в 11,00 часа панихида и заупокойна литургия на гроба на Ванга до храма " Света Петка Българска ", който бе повдигнат по нейна воля и повеля.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР