„Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще

...
„Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов: “Промяната“ уби България

„ Промяната умъртви България. Перфектната стихия ще пристигна следващата година. Тя ще ни занули до дъно. Това на изборите хората би трябвало да го знаят. Държавата има последни издихания, с цел да може нещо да се спре”.
Прочетете още
Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред публицисти протичащото се през последните седмици в България при посещаване в Димитровград.

„ Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент. Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът би трябвало да има най-малко мъничко, с цел да си плати”, уточни Борисов.

Вие през вчерашния ден видяхте КЕВР даде 60% от горната страна на цената на газа, в това време 800 млн. нов заем, с цел да дотират газа. Кой ще върне и този заем? в случай, че цената през вчерашния ден на КЕВР е 298 лева, в това време измамниците играят търг на 320 лева С каква компания печели търга?, запита Борисов.

С гръцкия представител на " Газпром ", отвърна му пък Делян Добрев.

По думите му все още няма построен обход на Хасково и Пловдив, а зводите един по един стопират работа.

„ Защо не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Покажете ми за година и половина вашето! Нито един търг не е игран, нито една процедура. Гордостта им е че са спрели „ Хемус” и Велико Търново-Русе”, добави Борисов.

И добави: „ Колкото и да се ненавиждаме с Радев и неговото държавно управление не заслужава това. Виновниците са тези. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. Такова перпетуум мобиле аз не мога да управлявам”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР