Промяната, обявена от министър-председателя Риши Сунак миналия месец като част

...
Промяната, обявена от министър-председателя Риши Сунак миналия месец като част
Коментари Харесай

Безвъзмездната помощ за термопомпа е увеличена до 7 500 британски лири от правителството в усилията за намаляване на замърсяването и сметките

Промяната, оповестена от министър-председателя Риши Сунак предишния месец като част от него, значи безвъзмездната помощ, налична по схемата за надграждане на котлите за източник на въздух термопомпи ще бъдат увеличени с 50%, от £5,000 на £7,500.

Безвъзмездните средства за земни термопомпи се покачиха от £6,000 на £7,500. И двата вида се популяризират като метод за понижаване на приноса на Обединеното кралство към изменението на климата и понижаване на битовите сметки.

Как в действителност работят термопомпите?

Поскъпването обаче беше оповестено по същото време, когато министър председателят също разводни по-ранно желание за последователно унищожаване на всички нови газови котли до 2035 година, като вместо това разреши на към 20% от семействата да бъдат освободени.

Това ще направи задачата за нулев климат по-трудно постижима, тъй като ще има повече газови котли, излъчващи излъчвания повече парникови газове за по-дълго, съгласно Комитета по изменение на климата.

Миналата седмица политиките на държавното управление по отношение на термопомпи и котли бяха, Националната комисия по инфраструктура (NIC).

Разследване стартира против Worcester Bosch поради опасения за маркетинга на водорода

NIC сподели в сряда, че настоящата скорост на инсталиране на термопомпи " не понижава горчицата ". < /p>

Той сподели, че бюджетът за схемата би трябвало да се усили, в случай че повече семейства желаят да се възползват, в противоположен случай нарастването на всяка безплатна помощ ще значи, че по-малко семейства ще могат да получат такава.

Схемата е сега бюджетът е незадоволително изразходван, което значи, че има място за разпределяне на повече безплатни средства, съгласно осведомителната организация PA.

Купуването и инсталирането на газов казан коства сред £2500 и £3000 сега, сподели държавното управление, добавяйки, че в този момент разноските за термопомпи могат да бъдат по-малко, когато се възползва от безвъзмездната помощ.

„ Има доста легенди към термопомпите “

Секретарят по енергийната сигурност Клер Коутиньо сподели: „ Никой не би трябвало да избира сред понижаване на разноските и понижаване на излъчванията – нашият прагматичен метод значи, че можем да продължим да реализираме нашите амбициозни цели за нула, без да удряме незаслужено джобовете на работливите фамилии. “

Тя добави: „ Това ще помогне на хиляди хора в цялата страна да понижат употребяват силата си и поддържат домовете им топли. "

Основателят на Octopus Energy, Грег Джаксън, сподели: " Виждаме голямо търсене на термопомпи, защото те са три или четири пъти по-енергийно ефикасни от газовите котли, и с тези държавни дотации те също са налични за инсталиране. "

Гледайте климатичното шоу с Том Хийп в събота и неделя от 15:00 ч. и 19:30 ч. по Sky News, на уеб страницата и приложението на Sky News, и в YouTube и Twitter.

Шоуто изследва по какъв начин световното стопляне трансформира нашия пейзаж и акцентира решенията на рецесията.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР