Промяната, която е започнала в България ще застигне и футболния

...
Промяната, която е започнала в България ще застигне и футболния
Коментари Харесай

Промяната ще стигне и до Българския футболен съюз: Радостин Василев

Промяната, която е почнала в България ще застигне и футболния съюз. Това сподели министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който за пръв път приказва по тематиката конгрес на Българския футболен съюз (БФС).
През март претендентът за президент Димитър Бербатов още веднъж ще се изправи против Борислав Михайлов, който го победи през октомври.

"Доколкото съм осведомен, конгрес ще има през март. Ситуацията там интересува обществото. Последните няколко дни сме сезирани с редица сигнали за клубове, които нямат действителна активност - клубове-фантоми, взели участие на предходния конгрес. Аз нямам претендент, не ми е разрешено да поддържа претендент. Каква смяна да има? Смятам, че смяната, която потегли в страната, неизбежно ще стигне и до Българския футболен съюз ", разяснява Василев в изявление пред Нова.

След като оглави спортното министерство Василев подреди смяна на управлението на Българския състезателен тотализатор (БСТ), при която се стигна даже до решение на съда.

"Имам подозрения за злоупотреби във всички структури в ММС, с изключение, може би на Сердика спортни парцели. Аз не съм доста по чувствата, това е по отношение на към този момент открити обстоятелства. Не използваме безредни похвати. Мога да Ви кажа и за едно от сдруженията на Академика 2011 - за сцена Бургас, сега се спори дали е подготвена или не, за мен това е престъпен случай. Ще се наложи евентуално сезиране на способени органи. По една социална поръчка са изразходени едни средства, които надвишават 20 пъти повече от първичната сума ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР